Klupska make-up. Izražajne oči

Ako želite biti najpametniji i neodoljivim na klupskoj zabavi, onda to može lako postići. Pri tome ne morate nositi полупрозрачную odjeću. Isticati se od gužve, može se iskoristiti za клубным make-up, u kojem je glavni temelj su svijetle i izražajne oči.

Obično klupska šminka uključuje najhrabriji i zanimljive kombinacije u različitim nijansama. Međutim, treba da se pridržavaju nekih pravila kako ne bi došlo banalnu kolorit.

Isticati se od gužve vam pomoći savršen make-up za oči, u kojem je važno da se pravilno raditi na satu. Zahvaljujući kompetentno нанесенным sjene i strelice, možete naglasiti izraz je njegov pogled. Da biste stvorili večernji make-up «izražajne oči«, treba koristiti nekoliko nijansi sjenila i različite teksture, pri tome je važno uzeti u obzir vrstu i stanje svoje kože.

Ako imate masnu kožu, koja je sklona sjaj, prije nego što se primijeniti sjene, morate koristiti матирующей u prahu, koja se savršeno mogao sakriti nedostatke kože. Boja u prahu mora biti na ton malo svjetlije od boje vaše kože. Za korekciju škole, potrebno je obrnuto, nanesite tamnije ton.

Na gornji kapak treba biti primijenjena svjetlo ton sjene. Nakon što hladovini apsorbira, potrebno je provesti strelicu širom ured gornjeg kapka. Poželjno ispod obrva nanesite bijele boje (str. Na donje i gornje uživo kapka treba primijeniti ljubičasta sjene, a zatim ih растушевать. Na zadnjem stoljeću malo iznad ton tih sjena, morati primijeniti ružičaste pruge sjene. Bliže obrva treba primijeniti ljubičasta nijansa, isti ton sjene želite dodati na donji konturi i na unutarnjem kutu oka. Zatim je potrebno još jednom na gornji ured očiju držite strelicu s olovkom ili olovka za oči.

Ako je vaša koža suha i stalno peels off, onda mora ga navlažiti kremom, a zatim je poželjno primijeniti увлажняющую тональную vrhnje u prahu. Na gornji kontura oka je potrebno nanijeti na strelicu, a nakon što je potrebno uzeti kist i nanesite na gornji kapak brončane mokre sjene. Potrebno ih je dovesti do vanjskog kuta očiju i držite donji uredu. Zatim treba lagano растушевать sjene. U unutarnji kut oka treba dodati crne sjene, isti ton mora biti na vanjskom dijelu valjanje stoljeća. Da oponaša strelice, potrebno je unutarnje i gornji konture očiju provesti crnim sjenama. Ispod obrva nanesite brončane nijanse za oči i trepavice pokriti maskara.

Dvije opcije make-up za izražajne oči mogu dati svoje lice više загадочности i seksualnosti. Takva klupska make up je savršen za bilo koji stil koji želite stvoriti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: