Klasični reza, manikura

Manikura je podijeljen na ženski i muški, europska, francuski, dobro i loše. Svakako, tehnika izvođenja manikura ima svoje razlike kako u izgledu noktiju, tako i po složenosti, kao i po broju proveo na izvršenje vremena. Vjerojatno je jednostavan i ne zahtijeva velike troškove rada je klasična manikura. Obično, manikura treba raditi jednom u 2 tjedna, ali ne i manje. Ako nokti pokrenuti i nezdravi, klasični обрезному маникюру treba dodatnu njegu.

Trim nokte, škare za manikuru, ako je to potrebno. Jako tanke nokte подстригаются škare sa ravnim krajem.

Gotovo sve rukama odgovara ovalni oblik noktiju, jer kvadratni oblik noktiju izgleda dobro samo kada imate duge prste. Da biste podesili oblik nokta, koristi пилка, pretežno s teflonom ili gumenim premazom. Ako su vaši nokti moraju biti potpuno suhe. Spustite se na 10 minuta svoje prste u sapunici kade da su размякли.

Слоящимся ногтям pogodni su kupke s morskom soli. Također savršeno ojačati nokte i spriječiti snop ako kade napraviti dodataka u obliku bergamota, ylang-ylang, tamjana, pačulija.

Kutikule bi se uklanja uz pomoć noktiju kliješta. Nakon toga kožu oko noktiju poželjno подпитать uljima. Nakon svih navedenih postupaka mogu uživati u заусеницами, za to se koriste posebni pinceta s трехгранными vrhovima. Prije nego što kreneš ovom postupku potrebno ih je dobro dezinficirati. Izrezati neravnine je potrebno pažljivo, pri tome staviti ih treba pod перпендикулярным kutom u odnosu na ногтю.

Klasična manikura uvjetuje pojava riseva, ali ako se pravilno orezati kožicu ih biti jako puno. Da biste lak drzi dobro, treba primijeniti prvi lak-temelj. Ne treba koristiti sušilo za kosu, kako bi nokti brže suši. To će dovesti do потускнению laka, i tada će vaši nokti će biti ružan.

Ako vam se ne sviđa dugo čekati, onda dati prednost лакам, koji se brzo suši.

Za klasične обрезного manikura, savršeno postupak «pečaćenje» (nokte втираются ulje i krema sadrži vitamine). Kroz takav postupak dobar укрепятся nokte, jer korisne tvari će se nastaviti u vašem ногтевой tanjur oko dva tjedna.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: