Kinesko slikarstvo na noktima

Svijet fashion industrije povećan popularan novost, to je kineski oslikana na noktima. Stručnjaci, baš kao i majstor nail dizajn u ovoj oblasti, su jednoglasni u tome da je početak novog tisućljeća navedeno povećanog interesa u životu istoka općenito — to je i način haljina, cipele i pribor, frizure, šminka i još mnogo toga. Kinesko slikarstvo na noktima — jedno od područja suvremene mode. Kineska smjer — to nije apstrakcija, od kojih su svi već redoslijedu umorni, a sasvim suprotno — to je sklad s prirodom, udobnost i prirodnost.

Pozitivno percipirati svijet i sebe kao dio svijeta, prema kineskoj filozofiji, moguće samo organski povezujući se s prirodom. Ova ideja je prisutan u kineskoj mural, izražava prisutnost boja nerealne fantastične ljepote.

Kinesko slikarstvo na noktima doveo u sebi sve najbolje što može biti u bojama — nježnost ljiljana, sjaj ružinih grmova, svetkovinu srediti, nježan miris jorgovan, nesigurnost magnolije, ugodan nježnost piona, čistoća lotos, karizma krizantema i nenadmašan šarm narcissa — to je ono bogatstvo koje posjeduje upravo kinesko slikarstvo nokte.

Kineski stil je toliko originalan i svestran, da svaka djevojka ili žena može pronaći upravo joj je odgovarajući dizajn u svakom slučaju život. A to mogu napraviti u skladu sa svojim odjeću i doslovce sat i pol prije određenog vremena.

Da to još uvijek je — kinesko slikarstvo na noktima i «, nego joj se jede»?

Vrlo je popularno korištenje u kineskoj mural na noktima primjena akrilnim bojama. Koristeći ravne četke u svom radu, čarobnjak doći brze rezultate, pri tome se radi kvalitetno i uredno. Učinak od kineske mural je jednostavno nevjerojatna — akrilna boja ima visoke gustoće i густотой teksture, iako to i nema uticaja na sporost procesa sušenja laka. Još jedan plus rad s акрилом — neovisnost o dostupnosti vode za размешивания običnih boja — čarobnjak neće zaustaviti dekoracija noktiju u odsutnosti.

Rad s kineskim oslikane, pojavljuje se veliki priliku ostvariti svoje najnaprednije ideje i stvoriti uzorak s 3D efektom, koji pruža neograničene mogućnosti za fantazija je i čipke, uzorcima, i latice cvijeća, i nevjerojatne pejzaže, mrtve prirode, portreti…

Glavni pomoćnik majstora kineske mural na noktima — to ravne četke. Svoje graciozne linije daju mogućnost čarobnjaku za manikuru odražava količinu slike, kao da je to herbarij ili svježe cvijeće s ovim пахучими latice, da su mogli doći u život, zahvaljujući talentirani ruci majstora.

Može se činiti da je u kineskoj tehnici zidnog slikarstva na noktima ne tako mnogo opcija na raspolaganju. Ali ne treba zaboraviti o tehnici boja tranzicije, jer je koje boje može učiniti puno različitih nijansi i primijeniti ih u različitim situacijama mural. Kinesko slikarstvo — to je skup od nekoliko udaraca i sag — a na noktima, na типсах (umjetnim noktima). Veliki značaj ima način čarobnjaka, raditi s četkom — pravilno okrenuti, pravilno iskoristiti.

Žele da uče kineski mural na noktima, imaju priliku danas diljem svijeta. Stručni nail dizajnera će vam reći sve pojedinosti svog rada na posebnim tečajevima. Danas su postali dostupni u mnogim dijelovima naše planete. Financijski to nije baš bezveze, i djevojke žele naučiti umijeće kineske mural na noktima, imaju tu mogućnost. No, samo prije nekoliko godina nije bio takav kapacitet — to je jednostavno dvije škole, obrazovni djevojaka nail art. Za godinu dana oni mogu svladati tajne teorije i prakse kineske mural na noktima. Ovdje ulazio proučavanje značajki boja, кисточек, sposobnost da pravilno koriste svoje ruke i prste i još mnogo toga.

Ali u ZND je sve puno lakše, a umijeće se može naučiti za samo dva dana.6 sati danas, 6 sati i sutra — i ti si majstor kineski mural na noktima. Prvi dan želi istražiti nail dizajner pokušava sebe na noktima bulk полураскрытой ili objavljuju ruže, bujne krizantema, svijetle maca nije cvijeće, leptiri, da порхает s cvijeta na cvijet. Koristi se pri tome ravne četke. Drugi dan treninga — stvaranje višeslojnih pupoljaka cvijeća u lijepoj ambalaži, kao i korištenje slikarstva u stvaranju slike insekata.

Da rezimiramo, onda je očito da je kineska oslikana na noktima — to je, naravno, vrsta шедевральное umjetnosti, ali to ne razlikuje pretjerane složenosti izvođenja ili posebnim trošak novca i vremena. To je više filozofija, kao i mnogo toga u Kini — želiš li naučiti — nauče, želiš ostvariti kroz svoj rad svoje duševne težnje — воплотишь, želite li biti bliže prirodi — kod tebe se to dogodi, treba samo pokušati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: