Кератиновое ravnanje kose

Кератиновое ravnanje kose

Ako vam se ne sviđa stanje vaše kose, onda se može uzeti u obzir ovu mogućnost, kao кератиновое ravnanje kose.

Keratin – osnovni element kose, njegov prirodni sastojak. Keratin daje kosi oblik, kroz to imaš ili ravnu kosu, ili curly. Sunčeve zrake, bojenje, vjetar, voda loše kvalitete doprinose smanjenje nivoa keratina, a zatim kosa postaje suha, krhka, mutan.

Кератиновое ravnanje kose omogućava poravnanje je gotovo 100 % кудрей na rok do pet mjeseci. I ovaj postupak omogućuje vraćanje oštećene strukture i daje kosi sjaj.

Lijek koji se koristi kada se provodi postupak, sadrži važne ухаживающие komponente, silikon i proteina svile, zasićene kosu masnim kiselinama.

Tip kose ne utječe na to odgovara li vam postupak, međutim, oštećenim kosi ona je jednostavno potrebna.

Кератиновое ravnanje kose

Кератиновое ravnanje kose

Kako se provodi кератиновое ravnanje kose?

Prvo provesti čišćenje i pripremu kose da se ukloni s njih odstranili prašinu i sebum. Nakon pranja lagano подсушивают.

Zatim se nanosi po cijeloj dužini izabranim majstor keratin, na temelju vaš tip kose. Držite 30-40 minuta, sastav je dobio u kosu, a ne za ispiranje, suše osušite.

Dalje, počevši od donje pramenove, master izravnava kosu утюжком, grijanom na visoke temperature. Pod njezinim utjecajem keratin zatvara чешуйки na волосках i jača ih. Keratin štiti kosu od toplinskog utjecaja.

Postoje određene preporuke nakon što je postupak već dovršen:

• Nakon postupka, u roku od tri dana ne ozlijediti kosa заколками, igle, ne počistiti za uši, da ne prati, da ne ostavite заломов. Ako se to dogodi, onda treba poravnati mjesto залома željeza.

• Ne vrijedi bojiti kosu po cijeloj dužini, jer boja može izgurati keratin i oštetiti strukturu kose, što će dovesti do problema.

• Ne koristiti jeftini sredstva za pranje kose, jer oni mogu uzrokovati ispiranje keratin.

Trajanje tretmana: 90 do 120 minuta.

Dakle, za dva sata ćete dobiti glatka, sjajna i zdrava kosa.

Platiti za to zadovoljstvo morati skupo.

Cijena zavisi i od dužine kose. U svakom slučaju, ljepota i zdravlje, stoje bilo koji način.

Kod kuće, za oporavak kose, možete koristiti i maske s dodatkom keratin. Obično, oni se stavljaju na mokru kosu na 10-20 minuta, a zatim obilno oprani vodom.

Takva sredstva dobar распутывают i разглаживают kosu, otklanjaju пушистость. Duboko izgrađuju strukturu kose, čineći ih mekanim i sjajna, punim snage i energije.

Možete ih kupiti u trgovinama sa sredstvima za njegu kose, ili u običnim supermarketima.

Кератиновое ravnanje kose

Кератиновое ravnanje kose

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: