Kemijska perms trepavica

Neke djevojke, nakon što je vidio oglas maskaru, kupuju ga u nadi da će doći sebi iste paperjast, duga kovrčava trepavice. I dok svi shvate da je slika i stvarnost nije jedna i ista, ali ipak ne žele da vjeruju da je samo čudo može napraviti trepavice isti kao i u zloglasnom oglašavanje. Maskara ne bi, znači, treba pronaći nešto što će učiniti. Stoga se sve više djevojka se pretvara u kozmetičkim salonima za takav postupak, kao što su kemijska perms trepavica.

Ako ste se odlučili na takav postupak, mi ćemo vam reći kako to izgleda na stvari. Postupak se sastoji od toga da na gornjem kapku stavljaju silikon ljepljiv valjak veličine koja se određuje u zavisnosti od dužine trepavica, na ovaj valjak zalijepljen vaše trepavice, nakon čega ih s posebnim sastavom. U tom slučaju, najvažnije je da ne treptati tijekom određenog vremena. U nekim slučajevima lijek moraju nanositi ponovo. Nakon takvog postupka vaše trepavice наложат ublažavajući i hranjiva sredstvo. Općenito takav postupak traje od sat do sat i pol.

Također u ponudi već su se pojavili sredstva za željezo trepavica kod kuće, međutim, kvalitativno i bezbolno izvesti sami neće biti lako. Stoga, preporučujemo da ovaj postupak provesti upravo u salonu za uljepšavanje. Međutim, potrebno je odabrati odgovarajući salon sa dobrom reputacijom. Imajte na umu, da li salonu svoju web stranicu, na kojoj se nalazi sve informacije i naši kupci. Također imajte na umu preporuke vaših prijatelja koji su već radili завивку trepavica.

Mnogi saloni obećanje da će, polazeći od toga da vaše trepavice u potpunosti obnovljeni samo devedeset dana, i perms na njih će držati se točno koliko. Međutim, sve je vrlo individualno, jer trepavice svaka žena i raste i pada u različito vrijeme. Recimo točno da traje vaš perms od tri tjedna do dva mjeseca. Tako da je prije na dulje putovanje, u kojoj vam treba uvijek gledati na visini, sigurno možete napraviti ovaj postupak.

Neke žene se boje, jer radi se ovdje o kemijskim postupkom, onda to svakako mora biti bolan. U stvari, ovdje je prisutan samo mali osjećaj пощипывания ili peckanje tijekom nanošenja na trepavice ovog sastava, kao i malu nelagodu tijekom postupka, kad je potrebno stalno držati oči otvorene. Također, treba uzeti u obzir i činjenicu da je nakon takvog željeza vam je potrebno redovito će hraniti vaše trepavice na noć posebnim uljima, kao što su bademovo ili ricinusovo. Ali kako kažu, ljepota zahtijeva žrtve.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: