Каштановый boju kose

Danas dosta pop dive i druge poznate ljepotice vole smeđe boje kose. U tome nema ništa čudno, jer je upravo to daje sjajne oseka, u njemu postoji mnogo različitih nijansi. Općenito, njegovan i lijepo uređen smeđa kosa odlikuju sjajna, bogata nijansa. A to govori o стильности i odličan okus.

Kosa boje kestena odražavaju nijanse zrelo voće. To je dovoljno duboke, smeđe boje, отливающий bakrenom boju. On karakterizira kao vrlo naočit i u isto vrijeme je dovoljno toplo. Izgleda dobro kao na puti ljepotica, tako i na смуглянках.

Sada se slavi moda na karamel nijansu kose.

Gledajući na to, odmah dolaze u obzir iris i espresso macchiato. Izgleda vrlo lijepo. Odlično vlasnicima fer kože, kao i sa žućkastim ili zlatni ton. Pjega – idealan par za ove boje. U tom slučaju, možete uzeti ga bez razmišljanja.

Ako Ste vlasnik su tamne kože, u tom slučaju, savršeno će izgledati kosu u toplim bojama. Ovdje se radi o karmelu, bronci i kestena kose. Ako postoji potreba da se boja lica svjetlije, onda optimalna će biti svijetlo-smeđe i tamno smeđe nijanse, u kojima nema nečistoća nijanse smeđe ili crvene boje.

Каштановый boja kose: foto kestena ljepota

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: