Kao выщипать obrve kod kuće

Kao выщипать obrve kod kuće

Uz temeljitu njegu za lice ne treba zaboraviti бровях, jer bez njih oka ne će biti kao šarmantan i privlačan. Više, tako da obrve ne zahtijevaju posebnu njegu, a samo zahtijevaju redovite i kvalitetne korekcije.

Kao выщипать obrve kod kuće

Sličan postupak se može obaviti u bilo kojem salonu za uljepšavanje, ali ti su u potpunosti u stanju выщипать obrve same, kod kuće. Razmislite što se pravila morate pridržavati i koje alate koristiti.

Dakle, усядься leđa pred velikim ogledalom, stavi pored njega zgodan pinceta i kozmetički losion. Ogledalo mora biti održiv, ruke slobodne, a u ogledalu trebali bi se pojaviti na oba oka istovremeno. Postupak korekcije poželjno da se uključe u dan, u dobrom svjetlu, što je važno.

Prvo za dezinfekciju протираем obrve losion, zatim počinjemo da ukloniti suvišne dlačice. Za ublažavanje выдергивание, натягиваем kožu iznad očiju, захватываем pincetom kosa kod korijena i brzim pokretom выдергиваем. Poželjno je ukloniti dlačice jedan po jedan, da ne izazvati iritaciju kože i ne ometaju liniju obrva.

Dati бровям besprijekoran izgled u kombinaciji s bilo kojim šminku, potrebno je definirati ključne točke — početak, kraj i najviše točke loma obrve. Klasično obrve su tri uvjetno linije, o kojima će se raspravljati u nastavku.

Za određivanje mjesta tri glavne točke obrva прикладываем olovka, tako da je on prošao kroz ove točke. Prva osnovna linija prelazi krilo nos, unutarnji kut oka i početak obrve. Višak dlaka, выбивающиеся zbog ove linije, odlučno je uklonite.

Druga linija je, također, prešao je nosna krila, ali njena druga točka pada na vanjski kut oka. Olovka, podstavljene na toj liniji, određuje završnu točku obrve.

Ako ti pogled ravno ispred sebe, onda treća linija prelazi zjenicu oka svoga. Ona potječe, kao i prethodne dvije, krila nosa, i tamo gdje ona prelazi u obrvu i nalazi se točka najviše loma obrve.

Uklonite sve dlačice sprečavaju, opet протираем obrve losion i sredstvo za sprečavanje upale kože. To je sve, obrve ispravno i lijepo podesiti kuće.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: