Kao выщипать obrva pravilno i lijepo

Stručnjaci za ljepotu uvjeriti da obrve ne zahtijevaju manje održavanja nego kose i noktiju. A netočno oblik obrva može narušiti ljepotu lica. Danas je moderno nositi bujne i lijepe obrve, koji će govoriti o svojim обладательнице, kao elegantan i moderan žene. Oblik obrva treba odabrati u skladu s oblikom lica. Dakle, ajmo se za detalje, kao выщипать obrva pravilno i lijepo.

Detaljne savjete – kako pravilno obrve выщипать

Prije nego što grickaju obrve, treba očistiti lice od šminke i nečistoća. Da biste izbjegli upale i ukloniti preostale masnoće i prljavštine, treba trljati kožu u području obrva tonik ili losion (sadrže alkohol). Zapamtite! Brkovi preporučuje se grickaju samo odozdo. Ako grickaju na vrhu obrve, to će uništiti njihovu formu.

Define, što bi trebalo biti naše obrve:

1. Stavite kraj fine četke za šminkanje ili olovke u blizini vrška nosa, a drugi kraj okomito na unutarnjem kutu oka. Kraj kist ili olovku kaže, gdje treba početi obrva.

2. Ostavite jedan kraj olovke ili kista od vrha nosa, a drugi kraj pomaknite od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom. Tamo, gdje kraj olovke, obrva treba završavati.

3. Odrediti savijanje (lift) obrva, potrebno je kraj olovke ili kista smjestiti u blizini najvišeg položaja, kao i utrti iz krila nosa kroz zjenicu.

Kao выщипать obrva pravilno i lijepo

Pri odabiru oblika obrva posebnu vrijednost ima oblik lica. Da bi pravilno выщипать obrve, obratite pažnju na slici ispod, pronađite vaš oblik lica. Tako, za lice ovalnog oblika stane malo zakrivljene obrve. Za otegnut, izduženog lica bolje stvoriti obrve s nije značajan otklonom (obrazac čini zonu висков vizualno malo šire). Kada obliku okruglog lica savršeno će ići oblikovane obrve (vizualno crpe lice). Četvornih lice pogodna za iste obrve kao kada krugu, međutim oni moraju biti široka. Blagi zavoj obrve dobro pođe za сердцевидного lica. A evo zaobljena i široke obrve stane lice s kruška oblik.

Obrve – element lica koji odražava naše izraze lica, emocije. Tako, ako je oblik obrva pravilno odabrana, ona je u stanju uljepšati lice.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: