Kao što se može produžiti mladost kože?

Kao što se može produžiti mladost kože?

Svaka žena želi da vidi svoje lijepe i mlade odraz u ogledalu. I ta želja je prirodna, kao što je prirodno i starenja i ostale dobne promjene koje se događaju s naše kože. Zdrava i mlada koža je pod negativnim utjecajem okoliša postupno gubi svoj prirodni kolagen, koji je odgovoran za elastičnost i čvrstoću kože. I s godinama se usporava metaboličke procese i smanjuje sposobnost kože za nadogradnju. Osim toga, u stanicama kože s godinama događaju hormonalne promjene.

To je samo prirodni procesi, koji utječu na starenje kože. A ako dodate još nepravilna ishrana, loše navike i pretjeranog entuzijazma opekline, onda elastičnost kože će padati još brže, oval lica će početi deliquesce, a bore i nazolabijalne brazde formirati mnogo ranije.

Stoga je u borbi sa starenjem treba započeti još u mladosti. Mnoge kozmetičke tvrtke za proizvodnju sredstava od prvih bora, kojima se može uživati čak i mlade žene. Ako ćete pravilno da se brine za svoje kože možete zaštititi od raznih negativnih faktora. Kozmetički proizvodi će utjecati na uzrok nastanka bora, te aktivno spriječiti dobnim promjene kože.

Panika o tome točno da se ne isplati. Bolje istraživati nova dostignuća u području kozmetologija i odabrati one alate koji će vam pomoći da vaše nekoliko godina izgledati mnogo mlađe.

Na današnji dan je najučinkovitije sredstvo za pomlađivanje je operativna metoda, kao i injekcije za uljepšavanje. Obje ove metode su pozvani glatka bore i nazolabijalne brazde, kao i poravnati oval lica.

Plastična operacija kružni face liftinga, koju još zovu i фейслифтингом, — to je vrlo ozbiljan kirurški zahvat, tako da žene posežu za njega samo kada dobne promjene već izražen. Prosječno trajanje takve operacije – četiri-pet sati, njezin provode u općoj anesteziji. Nakon takvog zahvata potrebno je da će proboraviti u стационаре nekoliko dana, a povratak na poslu ćete biti u mogućnosti ne ranije od dva-tri tjedna, jer je otprilike u roku od tog vremena na vaše lice će ostati oticanje.

Više nježne metodi su takozvani «injekcije za uljepšavanje», koji podrazumijeva pod sobom uvođenje lijeka pod kožu kroz posebnu iglu. Dakle, žena je, bez pomoći plastični kirurg, moći će za trideset minuta ili sat vremena postati puno mlađi. Injekcije također mogu napraviti svoje bore manje vidljive, pa injekcije za uljepšavanje možete učiniti čak i žene od trideset godina, kojima plastične kirurgije još se ne preporučuju.

U današnje vrijeme takvih uboda postoji jako puno. Najpopularniji od njih smatraju ботулотоксины, koje se najčešće koriste za korekciju mimičkih bora oko očiju i na čelu. Injekcije hijaluronske kiseline se koriste kako bi se prilagoditi veličinu i oblik usana, kao i ukloniti bore na licu i u području dekoltea i vrata. A ne tako davno kozmetičara prihvatili još jedan lijek koji se zove Радиес. U njemu se nalaze микросферы гидроксиапатита kalcija. On je potreban da bi se vratili promijenjene dobi količine lica, kao i ispraviti nabore i bore. Гелевая osnova lijeka vam omogućuje da dobijete instant efekt, koji će trajati godinu dana i više. Taj lijek aktivira proizvodnju vlastitog kolagena, koji će omogućiti konture lica postaju jasnije, a obrazi – više reljefni. On također može podesiti bore nazolabijalne brazde i naslon nosa.

Injekcije – to je prilično jednostavan i praktičan postupak koji ne zahtijeva duži oporavak. Pojavili su se nakon procedure kvržice i modrice сойдут već nakon pet do sedam dana.

Kao što se može produžiti mladost kože?

Nije važno koji od načina pomlađivanja ste izabrali. Stvar je pristupiti sa odgovornošću. Skupite prije zahvata maksimalno informacije o njoj, pronađite dobrog kozmetičarka i ne bojte se postavljati mu pitanja. I neka vaš odraz u ogledalu stalno vas samo sretna!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: