Kao što je uz pomoć šminke povećati usne?

Moda na lijepe bucmaste usne ne će se održati. Naprotiv, iz godine u godinu ona samo dobiva na zamahu. Svaka žena sanja o velikim sočne usne. Ali kako povećati volumen usana, ne mora se nužno raditi injekcije ili ići na plastični kirurg. Možete postići vizualni efekt пухлых usne uz pravilno obavila šminke. Mi ćemo vam reći o tajnama, koje će vam pomoći da vizualno povećati usne i ispraviti ih obrazac uz pomoć sredstava iz vaše kozmetičke torbice.

U nastavku ćete pronaći detaljne upute nekoliko načina pomoću kojih možete podesiti oblik usana.

Šminka povećava usne

To je najjednostavniji način za povećanje volumena usana uz pomoć kozmetičkih sredstava. Tajna vizažisti je u tome, da usne, morate malo biti u prahu, a zatim nanositi na njih usne. Također je moguće postići dodatni volumen usana, ako zoni usta malo izbjeljivanje pomoću svetle корректора ili rasvjeta. Umjesto njih možete koristiti bijela olovka, koji treba primijeniti malo veći od kontura usana.

Kao što je uz pomoć šminke povećati usne?

Kako nacrtati idealne usne?

Kod većine žena i djevojaka donja usna znatno više vrha. Dakle, svi traže da ih poravnati. Da biste to učinili, stilisti savjetuju da se «igrati» s cvijećem. Kao što nam je poznato, svjetlije nijanse ruža za usne usnama dati dodatni iznos, tako da ruž treba odabrati i ovako: na dno usne treba nanijeti željenu boju ruža za usne, a na vrh – ton svjetlije.

Kao što je uz pomoć šminke povećati usne?

Osim toga, postoji način da se prilagodite širinu usana uz pomoć oslikavanje olovke. Prije toga, usne treba затонировать pomoću tonsko sredstva i u prahu. A kada je granica između usana i kože postaje gotovo neprimjetna, na više suptilne (u ovom slučaju — gornju usnu treba staviti krug tako da se on malo igrao za granicu usne. Drugi usne konture treba обводить jasno na granici.

Kao što je uz pomoć šminke povećati usne?

Osim toga, količina se može i dodati sjaj za usne ili перламутровая ruž za usne. Potrebno je za to sredstvo je stvorilo «treperenje» odsjaj.

Ako vam je potrebno je naglasak u make-up učiniti upravo na usnama, nije nužno koristiti isključivo u svijetlim bojama ruža za usne. Za početak, pokušajte izdvojiti rupa iznad gornje usne s bijelim šećerom svjetliju nijansu, treperenje svijetle sjene i svjetla. A nakon toga, kao накрасите usne ruž u centar svake usne nanesite консиллер svetle nijanse i pažljivo, ali u isto vrijeme vrlo pažljivo mješavina dobro ga prstima.

Kao što je uz pomoć šminke povećati usne?

Naravno, ova korektivna šminka podrazumijeva korištenje kozmetike u velikom broju. Stoga, ako idete na sastanak, koji podrazumijeva ljubljenje, takav make-up usne ne koristite. U svim drugim slučajevima kada želite impresionirati nekoga dojam, sigurno možete iskoristiti taj izbor šminke.

Kao što je uz pomoć šminke povećati usne?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: