Kao отрастить obrve?

Sada više nije u modi tanka traka obrva, koja дорисована olovkom. U modi je sve prirodno, a time i prirodne obrve. Međutim, kako bi guste obrve, koji već godinama выщипывались ili kako popraviti pogreške, ako ste slučajno выщипали treba dlaka na бровях? Danas ćemo govoriti upravo o tome.

Osnovna briga

Prvi korak za njegu obrva postati punopravni njegu lica. Prije spavanja obavezno treba pomesti svu kozmetiku, uostalom, olovke ili drugih sredstava za obrve u stanju uništiti strukturu kose. Skinu šminku s očiju najbolje sredstvima na bazi ulja. Ljubitelji prirodne kozmetike, to mogu učiniti putem rafiniranog maslinovog ulja, koja je u stanju ne samo očistiti, nego i vlaže kožu i ojačati kosu. Zgodan je najbolje učiniti pomoću ватных obuću, koja prvo treba navlažiti vodom, a tek nakon toga – uljem.

Da bi krv bolje fueled žarulje kose na бровях, da svaki dan treba ih češljati. Ovaj postupak je u stanju probuditi čak i one dlačice koje su u fazi mirovanja.

Posebni postupci

Briga za obrva treba na isti način kao i za njegu kose na glavi. Stoga nanesite balzam ili klima ne samo na kosu, ali također i na obrve. To će potaknuti rast kose. Također vam pomaže ulje za masažu. Za to vam treba nježno utrljajte u kožu obrva dvije-tri minute kap čičak ulje ili bademovo ulje. Također će biti na snazi ricinusovo ulje, koje se treba koristiti samo jednom ili dvaput tjedno, jednostavno podmazivanje im obrve uz pomoć uklonite pamučnim štapićem.

Vašoj koži i kosi će koristan je i vitamin kompleks. A grickaju u razdoblju отращивания obrva ih se ne može, jer male dlačice, koje samo odrasli, grickaju ne može se čak i u slučaju da se oni sasvim ne uklapaju u niz.

Ako su vaše obrve su počele rasti, ali pri tome se dlačice, neravno, treba navlažiti спонж u juhu kamilice ili metvice i trljati im obrva. Ovaj alat će ukloniti iritaciju kože. Pomoći da se s ovim problemom nositi i maske od mrkve sok, koji bi trebao namočite pamučne diskovi i staviti ih na pola sata u čelo, nakon čega skinite diskove, a obrve isprati vodom.

Mogući uzroci problema

Obrve mogu поредеть od intervencije, na primjer, od выщипывания kose ili ih ukloniti pomoću voska. Nije također korisno za obrve kemijski bojenje, koja uništava štap kose, a olabavi luk. Svakako treba raditi pauze između окрашиваниями, koristeći u to vrijeme sjenilom ili olovkom.

Također negativno utječe na rast kose i obrva posebno redovite obroke u brze hrane, jer samo pravilna i zdrava prehrana može donijeti korist tijelu. Potrebne kosu proteini se nalaze u ribi, siru, mesu i mahunarkama, kao i vitamine b grupe – u jajima, кефире, siru i jetri, a vitamin A u maslacu, mlijeka i mrkve.

Vam u potpunosti u stanju biti отрастить guste i zdrave obrve. I iako je proces dugotrajan, možete vidjeti prve rezultate već kroz dva-tri tjedna, ako će obavljati ove jednostavne procedure.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: