Kao отрастить lijepe duge nokte

Danas svaka žena može za samo nekoliko sati posjete salonu napraviti sebi lijepe duge nokte. I dalje zadržala zdravlje i ljepotu vlastite nokte mnogo ugodniji i korisniji.

Čekati vlastite prekrasne duge nokte, treba malo vremena i strpljenja. Prvo nokte treba smanjiti što je moguće kraći, a onda ojačati lijekovima. Za to će trebati vitaminsko-mineralni kompleks, «Pametna emajl», jod i bademovo ulje, koje će još i povećati rast noktiju.

Kao отрастить lijepe duge nokte

Osim toga, dnevno treba konzumirati najmanje 1 l mineralne vode u kojoj je dovoljno korisnih minerala. Oni dobro utječe, pogotovo na noktima.

Kako ojačati i podići lijepe duge nokte

Prvo, za nokte preporuča se učiniti kade s jod i sol (dva puta tjedno). Za ovu malu šalicu tople vode otopiti 2 žlice. l. soli i 5 kapi joda i izostaviti tamo nokte na 15-20 minuta. Takav postupak je dobar jača ногтевую tanjur.

Drugo, ruke i nokti nakon kupke treba mazati bademovim uljem i masirajte prstima i kožu oko noktiju.

Treće, nakon potpunosti apsorbira ulja njegovi ostaci se treba ukloniti i staviti na nokte «Pametni emajl» (u dva sloja).

Četvrto, očistiti i oprati je potrebno samo u rukavicama, jer kontakt nokte s vodom mora biti minimalna (voda slabi nokti).

Kao отрастить lijepe duge nokte

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: