Kako ukloniti uši na bedrima

Priroda позаботилась o ženskom tijelu, priprema ga u razmnožavanju, tako postavio sklonost жировым отложениям u nekim mjestima. To je donji dio trbuha, grudi i bedara, kojima je samo dodaje na žalbu. Međutim, ponekad hip gube konture, kupnjom «uši». Odakle dolaze i čega se boje?

Zašto se pojavljuju галифе na bedrima

Čak i kod žene, koja kontrolira svoje obroke i nema velikog broja suvišnih kilograma, mogu biti prisutni nesretan «uši», što kvari podatak, ako postoji bilo koji od sljedećih razloga:

 • Sjedeći način života. Ured za rad, večernja druženja na kauču, nedostatak česte aktivne vježbe: sve je to postupno dovelo do toga da se na stražnjici, pojavljuje se celulit, a područje галифе povećava volumen.
 • Hormonska pad (estrogen i progesteron) – čest provokator pojave masnih naslaga na bedrima.
 • Stres i umor također imaju utjecaj na hormone, je utjecao na slici.
 • Genetska predispozicija – teško rješava problem, što izaziva teška nih, čak i kada iskazujete mršavost drugih dijelova ženskog tijela.

Djevojka se pridržava pravilne prehrane

Kako ukloniti галифе

Program rada je podijeljena na nekoliko dijelova, koji se izvode istovremeno. Niti jedan od njih ne može eliminirati, ako vam je potreban brz rezultat. Kako ukloniti uši s bedara zauvijek? Promijenite prehranu, povećati razinu fizičke aktivnosti, učiniti niz kozmetičkih postupaka i dnevnu gimnastiku. Imajte na umu da ovaj algoritam radi samo s dobivenim koje također sedimenata, koji nije uzrokovan hormonalnim poremećajima i genetikom. U nastavku je detaljno opisano, kako ukloniti «uši»:

 • Bude zavrsena. Najučinkovitiji recept – svaka glina, eterično ulje citrusa, cimet. Masa se nanosi na vanjsku i stražnje strane bedra, zatim izvući udicu nogu polietilena i nose tople tajice ili hlače. S ciljem prevencije i otklanjanje celulita tim isti način se može tretirati stražnjice. Trajanje ekspozicije – 25-30 minuta.
 • Više ići. Planinarenje savršeno zategnuti konture nogu, jačaju mišiće, smanjiti progib i masne naslage na bokovima. Ovo je odličan izbor za one koji nisu dostupni potpuni trening. 2-3 sata šetnje žurbe tempo ili 8-10 km, kao i svakodnevna praksa, ubrzo će dati prve rezultate.
 • Promijenite prehranu. Kratkoročni dijeta ništa ne daju, pa budite spremni na dugoročno odvikavanje od štetne hrane.

Kako ukloniti salo sa bokova pravilnu prehranu

Treba odmah shvatiti da je dijeta lokalne akcije su laž. Masne zalihe spali na tijelu, neujednačena samo zbog genetskih značajki. Prilagodite snagu utjecaja na uši, stražnjice ili boca može se samo vježbe, dok je dijeta će se smanjiti ukupni postotak masti u tijelu. Kako ukloniti uši na bedrima energije:

 • Smanjite udio ugljikohidrata: 3 g/kg – norma pri mršavljenju. Udio masti ne smije biti veći od 1 g/kg
 • Kolači i slatkiši čine uši na bokovima, među prvima, pa ih je potrebno ukloniti iz izbornika.
 • Da biste dobili osloboditi od soli, alkohola, marinade: oni su zaključana tekućina u tkivima, čime se povećava volumen tijela.

Djevojka radi vježbe za bedra

Kako ukloniti boca na bedrima dodatnim teretom

Fizička aktivnost je glavni neprijatelj «ушек». Prvo, obavljanje planinarenje. Drugo, nužno je provesti vježbe, usmjerene na zajedničko sagorijevanje masti i lokalnu korekciju bedra. Smanjenje količine postiže se aerobna opterećenja: skakanje, trčanje, ples, велопрогулок. Što se tiče toga, kako ukloniti галифе na kukovima, onda ovdje treba poseban kompleks vježbi.

Idealan program fizičke aktivnosti za bedra izgleda ovako:

 • Početak sjednice s skakanja i trčanja bez prekida ili sa minimalnim odmoru (30 sec) – 20 min.
 • Glavni kompleks: čučnjevi, mahi, iskorak – 20 min. Broj ponavljanja za svakoga – od 20.

Vježbe iz ушек na bedrima

Vježba, očistiti uši na bedrima

U trening programu za lokalne masnoće spaljivanja mora biti prisutan sljedeće vježbe iz галифе na bedrima:

 • Čučnjevi kada razvedeni po širini ramena stopalima, s отведением stražnjice, leđa i leđa u naginjanja (ne jači od 30 stupnjeva od vertikale) – najučinkovitije vježbe iz ушек. Pokušajte ukloniti teret s koljena, naprezanje stražnjice i bedara.
 • Mahi u uspravnom položaju brzo se čiste uši. Preporučio podići nogu prema naprijed i u stranu, ne manje, nego do paralele s poda kada laganoj izvedbi. Brzo joj je potrebno da maksimalno gore.
 • Mahi i rotacije optimizam vrhu noge, leži na boku, u kombinaciji dok ne osjetite peckanje u mišićima butina.
 • Korisno i, ležeći na leđima, uzgajati podigao noge na podu, što je vrlo sporo. Savjet stručnjaka: ako podići noge na 30 cm iznad poda, možete dodati opterećenje na području tiska.
 • Iskorak naprijed i/ili u stranu je učinkovita vježba protiv ушек. Kada su mišići окрепнут, kombinirati ih s naletu slobodnom nogom u vrijeme uspona – to će povećati pritisak na bedra.

Kako ukloniti uši sa strane estetske korekcije

Djevojka ne ушек na bedrima

Ako prethodne sheme oslobođenje od masnih naslaga sa bokova nisu dali rezultata, onda postoji nekoliko radikalne metode, na koje se žene često koriste:

 • liposukcija – hirurški oslobođenje od fibro-masnog tkiva, što podrazumijeva uvođenje rješenja u odvojene dijelove i dodatnu ga ispumpavanje zajedno s masti;
 • laserska liposukcija uključuje dodatnu obradu uređene parcele laserom, koji stimulira sintezu kolagena, očuvanje elastičnosti kože;
 • ručno plastike – нехирургический metoda, pokazuje visoke rezultate na kukovima sa prve sesije.

Video: vježbe za галифе

Naši

Ljiljan, 30 godina:Nikada nije pokušala prilagoditi oblik, dok se ona nije promijenila zbog trudnoće. Nakon poroda je morao tražiti, kako ukloniti uši na bedrima i smanjenje struka. Na savjet prijatelja početka uviti folijom i napraviti čučanj. Struka je to gotovo ništa nije dao, a evo stražnjice 4 tjedna malo подтянулись, područje галифе smanjena.

Elena, 24 godine, Pokušava shvatiti kako brzo ukloniti uši na bedrima, перебрала hrpa tvrdi dijeta, ali uspjeha nije bilo. Sportom počela baviti – previše uši nije zakačen, iako je težina micao. Morao potpunosti eliminirati sve loše iz jelovnika, početi hodati na anticelulitna masaža: samo tako sam vidjela postupno smanjivanje bedra.

Lydia, 27 godina:Ni što sam tako dugo se borila, kao i sa koje također sedimenata u području bedra! Već na nagradu od krastavca je prešao: omiljena jela noću снились, a uši čvrsto držali. 2 mjeseca snaga i кардиоупражнения совмещала – stražnjice su postali ljepše, bedra ne otišli. Na kraju, anketa je pokazala hormonska kvar, morao pokupiti s liječnikom terapiju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: