Kako ukloniti pjege kod kuće

Mnoge žene priroda je nagradila pjegama i mnogi žele da biste dobili osloboditi od njih. U različitim kozmetičkih institucijama u tome mogu pomoći laserske tehnologije. Međutim, nisu za sve, tako «Moderan» preporučuje drugih sredstava.

Kako ukloniti pjege kod kuće

U pitanju je uklanjanje pjege nevjerojatnim mogućnostima posjeduje limunov sok, koji je sposoban осветлять pigmentne mrlje – te iste pjege. To znači общедоступно, pogotovo kod kuće. Također se koriste trave za kožu.

Koliko može pomoći limunov sok ukloniti pjege kod kuće? Da li će biti rezultat? Odgovor je višeznačan. Zašto?

Limunov sok sadrži u sebi tvari koje su u stanju utjecati na pigment pjege, отбеливая ih. Ali ova sredstva nedovoljna za toga, kako bi zaboravili o problemu pjege jednom i zauvijek. Djelovanje soka (kratko, do prve direktne i snažnog kontakta kože sa suncem. Pjege se mogu ponovno pojaviti nakon nekoliko sati boravka pod sunčevom svjetlošću. Izlazi, limunov sok povoljan i učinkovit način za uklanjanje pjege, ali na kratko vrijeme.

Možete koristiti i alat od pjegica duže akcije. Oblog treba učiniti ne samo od limunovog soka, ali i od glicerola, smjese bjelanjak i alkohola (40-50%). Potonji se koristi kao stabilizator, ako alat računati na nekoliko koristi. Bjelanjak sadrži vitamine grupe B, proteina, glukoze, masti, протеазу i диастазу (korisne enzime). Glicerin sprečava высыханию i fermentacije aktivne tvari, ima antimikrobno djelovanje i odlično razgrađuje različite tvari.

Točnije omjer komponenti za vas, možete odabrati individualno. Za početak morate uzeti komponente u takvom omjeru: 2 dijela limunovog soka, 1 komad glicerin, ½ dio smjese proteina, ½ dio 45% alkohola. Sve dobro pomiješati dok obrazovanja homogenu smjesu u čistu staklu. Sredstvo se primjenjuje na pjege prstom ili vatu, прикрывают čistom mokrom krpom i ostaviti 20 minuta. Oblog se preporuča ispirati mlakom, a zatim hladnom tekućom vodom.

Osim glavnog cilja – posvijetliti, ukloniti pjege, je lijek pomaže poboljšati cjelokupni izgled kože (čisti pore, izglađuje sitne bore). Posegnuti za takav oblog mogu ujutro i navečer.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: