Kako ubrzati rast kose

Vanjsko okruženje oko nas, ne štedi ni našu kožu, kosu. Sve ima ogroman značaj — snijeg, kiša, vjetar, pa čak i šampona i balzama, koriste nas. Kako bi vaša kosa izgledala žive i lepe, svilenkasta i sjajna, potrebno je držati se određenih pravila.

Da ometa zdrav rast kose

Prvo, ljeti treba oprati glavu barem četiri puta tjedno. Zbog povećanja temperature zraka, kosa je brže prljava, pa ih je potrebno češće čišćenje. U prodaji postoje posebna sredstva koja se koriste za česta pranja glave. Odaberite šampon s prirodnim komponentama. Tijekom ljeta treba biti što je manje moguće koristiti sušilo za kosu. Sunce i tako jako suši tvoje kose i sušilo za kosu samo će pogoršati to loš utjecaj.

Još jedno pravilo — češljati kosu treba suhe, a ne mokrim. Mokra kosa više izloženi ломкости grubo češljanje. Također, ne zaboravite o hranjive maske i бальзамах, koje se koriste nakon pranja kose. Umalo se ne isplati заплетать тугих kos, jer to je samo povrijediti svoju kosu.

Kako ubrzati rast kose

Moguće ubrzanje uopće?

Ako je kosa slabo raste, tebi će prirodni lijek za senf. Pomoću nje možete pripremiti maske i šampona, primjenom koje se redovito, može se znatno poboljšati rast i opće stanje kose.

Maske za stimulaciju brzi rast kose

1 jušna žlica senfa pomiješajte s jednim jaje žumance i 100 ml jake pivo čaj. Ovu smjesu nanesite na vlažnu čistu kosu i ostavite da odstoji 30-40 minuta. Nakon što je temeljito isperite tekućom vodom. Vrlo važno je pratiti obrokom hrane, jer je to previše utječe na izgled i zdravlje kose. Korisne za kosu su mlijeko, zelje, kelj pupčar, kupus, mrkva.

Бетакаротин koji se nalazi u mrkvi poboljšava rast kose. Korisno napraviti različite maske ovisno o vašem tipu kose. Ako imate suhu i tanku kosu, vam idealne su maske od jaja i maske od rakije sa dodatkom meda i soka od aloe. Ova maska se nanosi na 15-20 minuta na čistu mokru kosu nekoliko puta tjedno.

Ako vam je kosa masna, preporučujem maske na bazi senfa. Ona normalizira rad žlijezda lojnica, čime se poboljšava zdravlje i izgled kose. Bilo маскам za kosu korisno je dodati репейное ulja, što povoljno utječe na svaki tip kose.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: