Kako staviti nokte

Nitko ne popušta, da наращенные nokti izgledaju lijepo i elegantno. Ali ako, dok to nije dovoljno financija za takav postupak, onda to možete učiniti i izvan ноготками.

Takve ploče se ne gore наращенных i izgledaju gotovo kao prirodne. Štoviše, njihova cijena nije visoka, a kupiti ih možete u bilo kojem kozmetičkom odjelu. Uvidom dobro upute za njim može lako i bez problema se nosi sa svojim naljepnica.

Kako staviti nokte

Unatoč činjenici da će biti potrebno da se isti broj ploča, koliko imamo prsta, to jest, deset komada u setu događa 24 komada. A stvar je u tome da u paketu imaju različite dimenzije nokte, a vi trebate pokupiti točno onu širinu koja bi u potpunosti skrivala svoje prirodne nokte, ostalo ostaje pro zaliha.

Posebna bezopasna ljepilo također postoji u svakom setu.

Ali ne isplati se eksperimentirati sa svojim zdravljem, i posuditi normalno ljepilo za brzo sušenje. Uostalom, ljepilo za druge potrebe mogu brzo разъесть nokte, tako da obavezno morate koristiti poseban ljepilo za ljepljenje nokte. Neka nam razmislite postupak lijepljenja umjetnih noktiju.

Выдавите na nokat malo ljepila i razmažite ga po cijeloj površini.

Zatim смазываем umjetni nokat i sve скрепляем. Stavili tanjur u je vrlo blizu кутикуле pod kutom prema njoj i nježno pada na svoje mjesto. Zatim čvrsto pritisnite za tisak ju.

Višak ljepila se pojavio na stranama treba isprati sapunom i vodom. Znači drugi put sloj ljepila nanesite manje gust.

Čekati potrebno je oko 20 sekundi da se ljepilo dobro uhvatio. Nakon подсыхания uredno подточите nokat i podarite mu odgovarajući oblik. Nakon toga možete raditi sve ostalo kao i sa konvencionalnim noktiju. utječemo nekoliko slojeva dekorativni lak i odozgo закрепитель. Sada svoje nokte u savršenom stanju i uopće ne razlikuju od prirodnih.

Ne treba se previše dugo nosio je ukras, kao što su oni mogli oštetiti vaš maternji ногтям. Da, i izgled, nakon kraja tjedna, a u njih neće u potpunosti uredan. Povremeno dajte sebi predah.

Kako staviti nokte

Da ne izlažu opasnosti svoje nokte, tijekom cijelog tjedna napravite redovite kupke s toplim uljem. Tako se spremite im zdravlje i osloboditi sebe od negativnih utjecaja.

Pucati ih treba pre размочив u benzen, kloroform, aceton ili u posebnoj otopini. Čekajte dok su konačno размякнут i onda jednostavno ih uklonite, jer se u protivnom može nanijeti ozljede.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: