Kako se nositi s потливостью nogu?

Znoj žlijezde su терморегуляторами naše tijelo, pridonose održavanju optimalne temperature našeg tijela. Međutim, sve je dobro, ali u umjerenim količinama. Ljudi često pate od pretjeranog znojenje, posebno u vrućim ljetnim danima.

Razlozi povećane znojenje

Koža stopala, koja se stalno događa vlažna od znoja, vrlo postupno omekša, a to je dovelo do toga da je stratum corneum počinje propadati. To je koža vrlo često peče, što otežava kretanje osoba.

Zbog toga što na kožu spadaju bakterije, organske tvari koje se nalaze u znoju, razgrađuju. S tim je povezana pojava neugodnih mirisa, što se pojavljuje kao rezultat obrazovanja изовалериановой kiseline. Ljudski znoj na 98% sastoji od vode, na taj način, zajedno s vodom se iz tijela izlučuju proveo азотистые tvari, razne elemente u tragovima, kao i masne kiseline i kolesterol.

Neugodan miris nastaje kao rezultat bakterijske razgradnje sekreta, kao i njihove oksidacije, što je rezultiralo u takvim uvjetima odlično razmnožavaju bakterije. Sklonost ka потоотделению kod oba spola isto.

Kako bi započeti borbu s prekomjernom потоотделением, treba, prije svega, poštivati pravila higijene. A to treba ne samo u ljeti, ali i u druge pore godine. Vaše noge treba oprati sapunom i hladnom vodom nekoliko puta dnevno – ujutro i navečer. Odmah nakon pranja, noge treba obrisati suhom krpom.

Kako se nositi s потливостью nogu?

Među razlozima koji utječu na povećanu znojenje stopala, može se istaknuti sljedeće:

•Uska ili zatvorena obuća

•Uzbuđenje i stres

•Fizička opterećenja

•Težak rad mišića

•Vrlo tople čarape od sintetičkih materijala

•Netočne ili nedovoljna skrb za noge

•Razne zarazne bolesti, kao i patologije ili онкология

Kako se nositi s потливостью nogu?

Također uzrok povećane znojenje mogu biti kožne bolesti nogu. Na primjer, ako je gljiva, koža između prstiju i oko njih počinje da se osuši i ispucati. Svi ovi procesi praćeni su prilično neugodan miris u kombinaciji s pretjeranim потливостью nogu.

Kako se nositi s потливостью nogu?

Kako se nositi s потливостью nogu?

Ako se na vrijeme ne liječi kožne bolesti, ona može širiti po cijeloj koži tijela, a također uzrokovati mikrobne ekcema.

Kako se nositi s потливостью nogu?

S потливостью nogu može boriti s pomoću Дрионика. Ovaj uređaj izgleda kao generator struje zajedno s kadama i namijenjen je za liječenje prekomjernog znojenja nogu i ruku. Metoda se temelji na электрофарезе, koji utječe na ljudsku kožu pomoću slabe struje pražnjenja. Takav utjecaj inhibira aktivnost žlijezda znojnica. Nakon što prođe ciklus takvih postupaka, imate znatno smanjuje znojenje, a efekt od njih će trajati četiri do šest tjedana.

Kako se nositi s потливостью nogu?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: