Kako se brinuti za ruke zimi?

Francuzi tvrde da je iskusni muškarci će biti dovoljan jedan pogled na ruke žene za reći o svojoj dobi, bračnom stanju i navikama. U Hollywoodu je u zadnje vrijeme popularna je takva profesija kao «zamjenjivati ruke». Sve je u tome, da nije sve актрисам se sviđa ovaj dio tijela. Na primjer, u полнометражной filmu «Seks u velikom gradu-2» izbliza pucao ne ruke Sarah Jessica Parker, a дублерши. Međutim, jer je u svakodnevnom životu koristiti usluge дублерши nemoguće, pa moramo brinuti i ruke, da se u budućnosti ne bi imali problema. U zimsko vrijeme u rukama treba da se brinu još pažljivije.

Kako se brinuti za ruke zimi?

Ljubim ruke смолоду

Što ranije počnete brinuti za svojim rukama, to bolje. A njegu ruku pod sobom podrazumijeva ne samo rutinska primjena na njih kremu. Brinuti se za ruke — to znači, stalno štiti kožu ruku, dok obavljaju kućne poslove, pogotovo u vrijeme žetve, jer su ruke stalno suočavaju s vrlo agresivne proizvode za čišćenje. Da biste to izbjegli, uzmi sebi za pravilo je da se uvijek u osnovnoj radom uključe u rukavicama. A prije toga i nakon toga na kožu treba nanijeti kremu. Voda koja se koristi za čišćenje, mora biti na sobnoj temperaturi, jer hladna voda može dovesti do загрубению i crvenilo kože ruku, a vruće je do toga da koža će postati previše suha. Pranje ruku treba završavati ополаскиванием hladnom vodom. Na taj način, vi ćete biti u mogućnosti протонизировать kožu i suziti krvne žile na nju, zbog čega se vene postanu nije tako uočljiv.

Zaštita od hladnoće

Stručnjaci savjetuju da se u hladno doba godine umjesto običnog sapuna koristiti tekuće, koji je puno manje suši ruke. Ako je koža vaših ruku sklona iritacije, bolje vam je da zaustavi svoj izbor na krem za ruke, koji sadrži ekstrakt kamilice, uklanja crvenilo i dezinfekciju. Ako je koža na rukama обветрилась, izaberite лицитиновый ili глицериновый krema i losion ili krema s ekstraktom proteina svile, koji nam je došao sa Istoka. Kineskinje, koji su radili sa svile pređe i коконами dudovog svilca, koda na rukama uvijek bila nježna i mekana, što znači «nježan».

Produženje mladosti

Koža ruku je starenje baš kao i koža lica. Dakle, krema za lice, koji iz nekog razloga ne prilazi, mogu uspješno koristiti za njegu ha rukama. Da biste dobili osloboditi od izdaju dob dobi spotova, koristite piling i guljenje. Boce s tim sredstvima staviti kod sebe u kupaonici i alternativni i korištenje. A nakon njih obavezno nanosite kremu na ruke.

Kako se brinuti za ruke zimi?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: