Kako samostalno napraviti glazuru za lice?

Kako samostalno napraviti glazuru za lice?

U prahu koji se može kupiti u bilo kojem kozmetičkom trgovini, pomoći će vam sakriti nedostatke vaše kože, kao i da biste dobili osloboditi od masnog sjaja. Međutim, ona je u stanju закупоривать pore, osobito ako se primjenjuje često. Pokušajte učiniti život glazuru od minerala, ljekovitog bilja, koja će biti bezopasno i može izliječiti vašu kožu.

Recept za glazuru

Kako pripremiti glazuru kod kuće, potrebno vam je: jedna žličica каолиновой gline, корны gavez droga i prah kore ржавого brijest i prah cikle, paul žličice mljevenog boji mica, 90 g prah аррорута, kao i pet do deset kapi eteričnog ulja lavande ili slatke naranče.

•Stavite u staklenu posudu prah korijena gavez, каолиновую smolu, kora ржавого brijest i prah аррорута. Ako vas ne uspije nabaviti u prahu tih biljaka, možete перемолоть ih u mlin za kavu.

•Mix podaci sastojke drvenom žlicom, dodajući postepeno u ovu mješavinu eteričnih ulja. Eterična ulja treba dodati po potrebi. Miris lavande jači, pa dodajte po kap, pazeći pri tome po intenzitetu mirisa.

•Nijansa u prahu treba testirati na licu, podešavanjem njegova dodavanja u prahu repe. Kako bi bilo lakše, prvo izmjerite potrebnu količinu sastojaka, dodajući ih u malom broju. I svaki put na licu da biste odmah provjerili prahu, dok se ne izvrši željenu nijansu.

•Život u prahu treba čuvati u malu staklenu posudu s poklopcem koji se čvrsto za njega odgovara. Mali kist treba izostaviti u kutijicu, стряхнув pri tome ga ostaci u kutijicu, i nanesite ga na lice, koristeći kružne pokrete. Uklonite pamučnim jagodicom mješavina dobro prahu na lice.

Napomene

•Obavezno napiši koliko boji mica i prah cikle ste dodali, tako da sljedeći put ste odmah mogli uzeti potrebnu količinu sastojaka i lako kreirati novu porciju pogodna za glazuru.

•Možete također dodati u sjajnu glazuru mica ili malo malih блесток kako bi dobili šalicu sa svojim sjajem.

Eksperimentirati s različitim nijansama mica, i možete osim u prahu stvorite sebi i rumenilo, sjenilo, бронзер i još mnogo toga.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: