Kako radi noćnu kremu i u čemu se on razlikuje od prvog dana?

Da bi razumjeli kako djeluje noćna krema, treba shvatiti kako se naša koža vodi u noć. Dnevna krema štiti našu kožu od sunca i agresivnih utjecaja okoline. A evo prije noćnom kremom staviti sasvim druge poslove. Noću krema se mora objaviti našu kožu od toksina, da jutro je uspio u potpunosti oporaviti. A moramo joj pomoći.

Naša koža ima svoj biološki sat. Dakle, da bi ujutro izgledati dobro, trebali bismo se potruditi još s večeri. Ranije se mislilo da je najbolje za kožu satima je vremenski period od deset do dvanaest sati, ali najnovija istraživanja u ovoj oblasti su pokazala da je najbolje stanice kože dijele se u jedan sat po noći, a cirkulacija krvi se povećava i u vrijeme, i u četiri. U isto vrijeme, naša koža prima korisne komponente svih kozmetičkih sredstava. Dakle, da bi ujutro biti jako lijepa, potrebno je spavati prije ponoći.

Kako radi noćnu kremu i u čemu se on razlikuje od prvog dana?

Od naše kože i danju i noću potpuno različite dužnosti. Naša koža dan nas štiti od štetnih utjecaja okoliša, jer se na površini kože nakupljaju puno štetnih tvari i prašine. Osim toga na površini kože mogu ostati komponente dnevne kreme koje ne впитались u kožu. Dakle, ako ste sve to ostaviti na koži do jutra, onda efekt će biti sličan onome, ako ste u prljavu odjeću otišla u krevet. I potpuno pogrešnih će nanositi kremu na неочищенное lice. Jer se aktivni sastojci kreme namoče u kožu zajedno sa svim smećem, koji se nalazio na površini.

Noćnu kremu treba nanositi na kožu nakon što ste умоетесь. Pri tome se krema potpuno ne mora biti preko noći. To može biti i dnevna krema, i posebne kreme, dizajniran kako bi se riješili određeni problemi na koži kao što su osip. Pri tome je vrlo važno da ova krema je imao SPF-filteri, da se ne opterećuje kožu. Odličan izbor će biti hranjiva krema koja se može primijeniti čak i debelim slojem, jer vi već nećete se bojati obojiti odjeću.

Noću treba napraviti masku od edema, kako bi se potaknuti cirkulaciju, a tekućina iz tijela povući.

Ujutro, nakon što se probudite, svakako treba operite, ukloniti s površine kože sve otpadne proizvode koji se izdvaja za vaše tijelo i noćenju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: