Kako pretvoriti dnevna šminka u večernjem?

Ako imate danom potpisivanja važnog ugovora, a navečer – izlet u kazalište ili u restoran, a trebate hitno pretvoriti vaš dnevni make-up u večernjem, onda je ovaj članak upravo za vas.

Dnevna šminka

U dnevnom make-up možete učiniti usne поярче, u nedostatku naglasak na oči i savršeno ravnu koži će izgledati vrlo skladno. Takav način biti vrlo lako pamtljiva i živ.

•Ton. U ljetnom make-up puder ne koristi. Potrebno vam je samo nanesite hidratantnu kremu i uporni тональную osnovu jednim slojem. Dva sloja može se staviti na krila nosa i na kožu oko očiju. Kada nedostatke kože, тональное alat se može koristiti umjesto корректора.

•Modeliranje lica. Za скулптурирования lica odabrati ne previše kontrastne boje. Nanesite na jagodice, na sredini čela i brade, na stražnjem dijelu nosa i iznad donje čeljusti svjetlo ton, a na viski i pod jagodice tamna. Nakon toga je sve pažljivo mješavina dobro.

Uz dobru koži моделирующее alat se može nanositi i bez osnove. Za njih se može ispraviti nazolabijalne brazde na sljedeći način: nanesite ga ispod puta i растушевать.

Za bradu primili naprijed manje, provedite ispod donje čeljusti tamnim tonom, nakon čega je njegov smjer u lice mješavina dobro.

Vizualno skratiti nos će tamni ton, nastale na samom vrhu.

•Ruž za usne. Nanesite ruž na unutrašnjost usana, nakon čega nanesite ga na rubovima. Top tonski osnove ruž treba primijeniti samo u slučaju, ako želite prilagoditi kontura. Usne treba hladu četkom, a nakon toga – jastučići prstiju. Kako bi povećali izdržljivost i naglasiti konture, potrebno je pomoću uklonite pamučnim štapićem oko usana nanesite tonski krema.

Večernji make-up

Moderni trendovi dopuštaju istovremeno naglasiti i oči i usne. No najbolje će odabrati klasičan izbor. U našem slučaju ćemo naglasak na oči.

Kako pretvoriti dnevna šminka u večernjem, postupajte na sljedeći način:

•Dodatni скульптурирование. Nanesite tamniju nijansu ispod jagodice i mješavina dobro ga ravnih linija se ne vidi. Zatim krem rumenilo toplo-ružičaste nijanse nanesite na яблочки obraza.

•Sjene. Tamnije nijanse nanesite u nabor kapka, kao i ispod obrva. Na mobilnim donjeg i gornjeg kapka nanesite kap gel sjene brončanog boje.

•Strelice. Učinite široku strelicu, ne доводя do vanjskih dijelova oka. Takav oblik strelice može doći za oči bilo koje vrste. Za široko posadi oko strelicu možete produžiti i do unutarnjeg kuta oka.

•Trepavice. Da bi trepavice izgledale duže, pomaknite vanjski kutovi očiju, bez ostavljanja межресничное prostor. Maskara provedite nekoliko puta prvi na top ресницам, подкручивая aplikatorom. Nakon toga подкрасьте donje trepavice.

•Ruž za usne. Najsvjetliji dan ruž za usne će postati osnova za neutralne večernje varijante. Boje usne bež nijansi. Pri tome izgled kontura vi ćete dobiti više od blagog boje, a unutarnja – zasićene. Kada će se poravnati kontura usana, ne bojte se otići izvan njega. U tom slučaju, vaše usne će izgledati объемнее.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: