Kako pravilno staviti make-up usne

Sve žene znaju kako koristiti ruž za ruž, ali stavite ga ispravno – to je umjetnost. Naš ženski časopis «Moda» tu ideju podržava.

Kako pravilno staviti make-up usne

Kod ruževa dva zadatka: da bi osoba svjetlije, выразительнее, a ako je potrebno, provesti korekciju usana. Povećati vizualno tanke usne i dati im potrebnu količinu možete ruž za ruž, donoseći joj sasvim malo preko gornje i donje linije usana. Tražeći povratni učinak ako punih usana, ruž nanosi samo djelomično. Pri malom volumenu usana, može se nanositi ruž za usne u potpunosti kontinuirani sloj.

Контурным olovkom обрисовываются usne. Gornja usna se radi potpunije priključka iznad petlje, a donja je već malo veći krug.

Lice izgleda neprijateljski pri otplati naprijed gornjoj usni. Vizualno može se smanjiti, покрасив na ton tamnije na dnu.

Kutovi usana su izostavljeni. Prije nego što su bojenje usana, da ih запудривают. Контурным olovkom čine обводку malo iznad uglovima usta. Prije nanošenje tankog sloja u prahu, vlaže usne. U tom slučaju može se primijeniti i mlijeko za skidanje šminke. Припудренные usne контурным olovkom brod.

Ruž za usne mora biti visoke kvalitete (jer je ona «съедается») s masnu struktura koja leži ravnomjerno, održavajući mekoću usana i elastičnost. Sjaj na vrhu ruž za usne dostupan je usnama veći volumen, a lice oživljena. Sjaj se može primijeniti kao alternativu ruž za ruž za usne. Senzualnost ustima može dati pristupiti nanošenju na sredinu donje usne золотистой u prahu malo mjesto.

Kupiti ruž ili sjaj po mogućnosti u lanac trgovina. Bolje ako obratite pozornost na savjete i recenzija prijatelja i poznanika, o губных помадах uživaju oni i napraviti vlastiti izbor. Ton ruža za usne, obično je odabrana u boji kože, očiju i kose.

Za светловолосых odgovaraju svijetle usne. Crnke uživaju tamnije. Ali glavnu ulogu u odabiru nijanse ukusu i raspoloženju. I boja je odabrana pod lakom za nokte, ovisno o generirane slike. Imajte na doba dana. Od jutra se ne isplati stavljati na usne ruž tamno-tamnocrvena nijansa, ona stane u večernjim satima. Zapamtite da svijetle boje молодят, a tamne čine stariji.

Za rezultat kad kupujete ruž je bio 100%, koristite nebo, koje je prilično popularna i rasprostranjena u prodavaonicama kozmetike.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: