Kako pravilno povući нарощенные trepavice?

U mnogim kulturama, potrebno znak ženstvenosti smatraju duge trepavice. Međutim, i u naše vrijeme, djevojke žele postići efekt skupno i lijepe trepavice, tako da koriste moderne maskare i čak povećavaju trepavice.

U naše vrijeme, najduže trepavice u Rava Пхуто Маули, koji živi u Indiji, oko grada Delhi. Njegove trepavice su dužine 47mm. Trepavice su ljudi položili još na dvadeset i drugi tjedan ih fetalnog razvoja. A savijanje i prirodna «gustoća» trepavica zavise isključivo od genetike. Svaka fimbria živi devedeset dana.

Vrste нарощенных trepavica

Наращенные trepavice razlikuju dužine, obujma, materijala i raznim vizualnim efektima. Trenutno vrijedi норковое ili svila graditi. Treba pri tome napomenuti da trepavice su izrađeni od sintetičkih materijala, jer na ovaj gomila može biti alergični. U норковом rastu najviše se koriste tanke trepavice koje izgledaju gotovo kao prirodne. Pomoću sable trepavice izgledaju više gustom. Svilene trepavice izgledaju deblji i sjajno i više će odgovarati za večernji make-up.

Efekti su također mogu biti različiti:

•Prirodno.

•Pozor.

•Лисье, u kojem se trepavice postupno удлиняются prema vanjskom kutu oka.

•Беличье, kada ističu individualne trepavice-kićankama.

Valja мультицветное graditi, u kojem se koriste obojene trepavice, kao i raznolik dekor, kao što su šljokice, perje i sl

«Gustoća» trepavica može se razlikovati. Može biti prirodni volumen, 2D ili 3D volumen, kada je do jedne prirodne trepavice su pričvršćena dva-tri umjetna.

Pri rastu trepavica koriste profesionalni ljepilo, koji je dužan da se testira na prisutnost alergijske reakcije. Međutim, kada prvi put koristite ljepilo pitajte svog čarobnjaka nakon lijepljenja nekoliko волосинок pričekati i vidjeti neće li se pojaviti alergije.

Njega

Teško je reći koliko će moći izdržati svoj наращенные trepavice. Neki idu s njima mjesec dana, drugi nakon dva tjedna idu napraviti korekciju. Ako želite da vaš наращенные trepavice продержались duže, da ne zloupotrebe maskara i ne spava, уткнувшись u jastuk. Također u roku od dva dana od izgradnju vam se ne isplati ići u bazen ili u saunu, i potrebno je vrlo pažljivo operite i obrišite svoje lice.

Povlačenje

Snimanje, kao i za izgradnju takve trepavice mora svladati. Tek tada možete biti sigurni da su vaše prirodne trepavice neće повредятся. Međutim, ako ste ipak odlučili da ih skinu sami, to treba učiniti na jedan od sljedećih načina.

1.Korištenje дебондера. Tako se zove sastav, posebno dizajniran za uklanjanje наращенные trepavice. On je jeftin, čak i više, da je jedan od alata vam je dosta dugo.

2.Možete probati i biljno ulje. Potrebno im je premažite kapke i trepavice na noć, a ujutro ih više neće biti.

3.Masna krema. Ova krema se treba nanijeti na trepavice na liniji njihova rasta, nekoliko minuta čekati i pažljivo skinite.

Ni u kom slučaju ne отрывайте нарощенные trepavice, budući da zajedno s njima možete uzeti i svoje prirodne trepavice. Ako je ljepilo koje su zalijepljen ne da se topi, to vam neće vam popraviti posljedice čak i iskusan majstor.

Također ekstenzije trepavica ima svoje kontraindikacije. Ne preporučuje se izgraditi trepavice djevojke, kod kojih je slabe trepavice, jer umjetni утяжелят ih, i to će dovesti do toga da oni u uhu. Također treba od ovog postupka odustati onima koji pate od različitih bolesti očiju, na primjer, конъюктивитом.

Treba napomenuti da je sada u modi, sve prirodno, tako lutkarske trepavice više nisu u modi. Međutim, ako ste još uvijek решись na ekstenzije, trebali povjeriti taj postupak iskusnog majstora.

Kako pravilno povući нарощенные trepavice?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: