Kako pravilno oprati glavu?

Kako pravilno oprati glavu?

Kako se ispostavilo, čak i u takvom normalnom stvari, kao što su pranje glave, ima svoje nijanse.

Priprema

Prije nego što počnete naknada glavu, nanesite na kosu ulje. Njegova mora biti vrlo malo, ali im je potrebno raditi medalju. Nakon toga, kosu treba češalj uz pomoć češlja, a onda potražiti ih u čvor i, ako postoji takva mogućnost, ostavite ih preko noći. Vrlo je važno za kosu sredstva pre odlaska. To je osobito vrijedi za oštećenu i suhu kosu, prije pranja obavezno treba zaštititi. Ulje će omekšati akcije bilo šampon, i ako mislite da je vaša kosa nakon pranja postaju teže i kopnu, obavezno slijedite ove savjete.

Osnovna pogreška

Glavna pogreška koju čini većina žena, to je ono što oni koriste previše šampona. Pomoću uređaja možete vidjeti na kosi pahuljice od suhe ostatke šampona. Kao ostaci se formira na koži glave пленочку, koji zatvara pristup do njih kisika, što je vrlo štetno. Ako ćete koristiti veliki broj šampona, njegova će biti puno teže isprati, pa obrazovanje пленочки jedva izbjegla. Dakle, koristite vrlo malo šampona i ispirati ga duže. S vremenom se naviknete ići toliko šampon, štoviše, to će morati rjeđe kupuju.

Masaža

Ljudi često vjeruju u ono što se na mokru kosu mogu aktivno utjecati, navodno, u mokrom stanju oni postaju ranjivi. Međutim, to nije tako. Kosu jednako krhka, u kojem su stanju nisu bili. Zato kosu treba dobro češalj prije pranja, tako da oni распутались. Također i tijekom pranja želite masirajte kožu glave, povećavajući, na taj način, cirkulaciju i više ravnomjerno šampon. Masirajte glavu je potrebno čak i za vrijeme uništenje šampon s kose.

Više vode

Važno pranje glave koristiti više vode. Prije nego što opere glavu, čekaj pod tušem dvije-tri minute kako bi vaša kosa je potpuno намокли. Također koristite više vode u procesu pranja. Na taj način, od vas će imati više pjene, i šampon više ravnomjerno распределится po kosi.

Škripa

Mnogima je poznato da je nakon pranja kose treba spasti. To znači da su u potpunosti isprali, i na njih ništa nije ostalo. Jedina iznimka je šamponi s silikona. Oni isperite kosu do sela škripa neće moći, jer oni čine микропленку, koji mora ostati u kosi.

Obično zona

To je vrlo jednostavno pravilo koje kaže da šampon treba nanositi na kožu glave, a ovdje je klima uređaja i balzama za kosu, bliže кончикам. Iznimka mogu biti samo terensko balzama, koji se najčešće primjenjuju i na kožu glave. I onda svi alati treba pažljivo isprati.

Kako pravilno oprati glavu?

Douches

Pranje glave treba početi s toplom vodom, pri čemu ona ne smije biti previše vruće. A posljednja ispiranje je najbolje napraviti hladno. To je hladno, a ne na sobnoj temperaturi. Samo to može pomoći da svoju kosu заблестеть. Na isti su kao hladne kupke bi trebalo biti najmanje dvije: nakon uništenje šampon i nakon uništenje ухаживающего sredstva. Nakon toga možete nanijeti na kosu i lekovita sredstva, kojima uništenje nije potrebna.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: