Kako pravilno nacrtati strelicu na očima?

Ovaj članak ima za cilj da vas naučiti kako pravilno da se oči različitim vrstama olovka za oči.

Nego može da se oči?

Olovka. Najviše je pogodan za početnike. Strelica slikane olovkom, će biti mekše i glatko, lako će se popraviti. Međutim, postoji opasnost da se to događa šire nego što je potrebno. Da biste to izbjegli, treba затачивать olovka nakon svake primjene.

Flomaster. Pomoću ovog alata možete izvući čak i fine linije. Međutim, s vremenom zasićenje фломастера smanjuje.

Kremast olovka. Ova olovka ima пластичную strukturu, brzo засыхающую i idealan je za najneobičnijih strijelac. Ono što je ovdje važno odabrati odgovarajuću debljinu kista.

Kako pravilno nacrtati strelicu na očima?

Tekuća olovka. Ova olovka s aplikatorom-kistom i to je najčešći izbor. Ona je pogodna apsolutno za sve. Morate vježbati, kako bi se ravnomjerno nanesite ga.

Гелевые linijski brodovi. Neke kozmetičke tvrtke proizvodnja takav proizvod. Pazite da iskošeni aplikator takva olovka za oči je dizajniran kako bi s njim je lakše nanositi sjenilo, međutim, dok je o njemu recenzije korisnika nije najbolji. Kažu da je strelica osuši ne odmah, tako da-ili popraviti već će biti nemoguće.

Strelice-naljepnice. Za one koji ne znaju kako nacrtati strelicu olovka vizažist iz Rusije Sergej Наумов izmislio posebne tipke sa strelicama-naljepnice. Možete ih brzo pridržavaju stoljeća, oni izgledaju vrlo uredno, čak ih možete koristiti dva do četiri puta.

Kako pravilno odabrati oblik strelice?

Kako da upotrijebite tipke sa strelicama da stil izražajnije, treba se fokusirati na suknji i oblik očiju.

Bademaste oči. Ovu vrstu oči će apsolutno sve vrste strelica. Ali ono što je najvažnije – na jednake stoljeća njihova je volja prilično lako izvući.

Azijskih oči. Za takav oblik očiju, najbolja opcija će suptilne strelice s malo podignutim vrhom, koji ne smije izaći izvan vanjski kutovi očiju. Najbolje će privući takve strelice pomoću фломастера.

Okrugle oči. Za takav oblik očiju treba podići na strelicu prema gore, počevši od sredine stoljeća. Na taj način ste удлините oči. Širine strelice također treba povećati za kapak ne утяжелялось.

Male oči. Vizualno povećati oči moguće je sa fer-olovka za oči, a liniju s produženim vrhom. Strelica u ovom slučaju mora biti samo na zadnjem stoljeću. Donji kapak treba naglasiti na unutarnjem rubu bijele ili boje kože ili olovkom.

Široko usađene oči. Strelicu treba izvući od unutarnjeg kuta i široki, smanjuje joj stalno. Prijelaz bi trebao biti ovdje izražen.

Ako je vaš kapak prekriva preklopite i na njega je nemoguće nacrtati strelicu, povucite liniju rasta trepavica. Pri tome je najbolje koristiti boje za sjenilo.

Kako nacrtati strelicu-krila?

•Prije svega, trebali biste nanijeti primer na gornji kapak, a na njega – bež nijansu. Najčešće ne uspijeva izvući eyeliner strelice upravo zato što crtate ih na nepripremljen koži.

•Nacrtajte skicu buduće strelice olovkom, a tek onda početi ga прорисовать.

•Nakon toga, koristite tekuće sjenilo.

•Ako ste zabrinuti da vaša ruka može дрогнуть, onda koristite flomaster, фетровый uske vrhom koji će vam pomoći da sigurno povući crtu.

•Ako želite uživati u samo olovkom, nacrtaj strelicu finim potezima u smjeru od sredine stoljeća. Strelica mora biti što je moguće bliže do ruba trepavica, ili udaljenost između njega i trepavice će izgledati jako neuredan.

•Kod vanjskog kuta oka konjski rep mora biti podignuta pod kutom od četrdeset pet stupnjeva i заведен u područje viška.

•Ako je linija iznenada pođe nestabilan, vi ćete biti u mogućnosti ispraviti ovu pogrešku koristeći uklonite pamučnim štapićem i krema za oči, koji ne može da raspusti svoju olovku.

•Ako nemate dovoljno vještine da bi čak i vršak strelice, napravite od papira traka matrica. Za to vam treba samo držati traka samoljepljiva traka, pri tome se fokusirajući na rub donjih trepavica.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: