Kako pravilno koristiti maske za kosu?

Tako dobre maske za kosu, kako obećava da će oglašavanje? I kako ih koristiti? Danas ćemo odgovoriti na ta i mnoga druga pitanja u vezi s maskama za kosu.

Pravi izbor je maska

Svakako, izbor najbolje maske za kosu uputiti трихолога ili stilist, koji stalno radi s kosom i zna ih kao nitko drugi. Međutim, to nije uvijek moguće. Posebno puno problema koji se pojavljuje s izborom maske za мелированных ili осветленных kose. Uostalom, takvo bojenje jako dehidrira kosu, i ne može učiniti bez hidratantne maske. U sastavu maske moraju biti biljna ulja, alge, kao i kompleksi amino kiselina, koje su prikazane su pokrivene kose ili kose nakon kemijske željeza ili ravnanje.

A ako ste kosu осветлили više od dvije ili tri boje, onda ne обойдетесь samo увлажнением. Morat ćete koristiti izgrađujuće sredstva, koja sadrži protein ili proteinskog kompleksa, minerala ili lipidi. Takve maske mogu spriječiti lomljive kose zahvaljujući činjenici da oni unutar dlake obnoviti vezu. Za obojen u tamniju boju kose pogodna sredstva, na koji je opisao: «Za obojene kose». U njima se nalaze komponente, koje će im sjaj, će poboljšati otpornost boje i dodatno увлажнят ih.

Tanka od prirode kose stane maske s пантенолом. Oni su vrlo lagani i ne перегрузят kosu. Prirodne kose, koji su kraće ramena, maske uopće ne mogu trebati.

Masku treba koristiti upute

Masku treba nanijeti na mokru kosu, koji su отжаты ručnikom, počevši od vrhova i širom. Najviše korijenima i koži glave maske nisu potrebne. Jako oštećenim kosu masku treba raditi dvaput tjedno, a svi ostali – jedan put.

Neki vjeruju, da su maske i klima uređaja – to zamjenjivi alati. Međutim, to nije tako. Klima-uređaj poravnava i prekriva кутикулярный rub kose. Pa to treba imati kiselom okruženju. Akcija iste maske se događa unutar kose, tako da on mora biti u neutralnom okruženju.

Obratite pažnju na znanstvene studije

Obavezno pročitajte sastav svih kozmetičkih sredstava i obratite pozornost na prisutnost u njihovom sastavu sastojaka od posljednjih istraživanja. Mnogi od njih su u stanju raditi s kosom pravi čuda.

Kako pravilno koristiti maske za kosu?

Ponekad koristite кератины

Naša kosa se sastoji od keratina na 85%. Keratin je protein biološkog podrijetla, koji je glavni sastojak čvrste strukture, koji je odgovoran za njegovu trajnost. Ga mogu uništiti osvjetljenje i boje, visoke temperature pa čak i utjecaj na okoliš. Ako oprati prirodni keratin kose, oni će početi da gube proteine, zbog čega kosa postaje обезвоженными, секущимися i porozan. Maske se mogu vratiti svoj sjaj i zdravlje, pa ih treba koristiti redovito i tečaja.

Pokupiti masku s pravom utjecajem

Ako je vaša kosa beživotno, suhe, lomljive ili obojeni, im odgovara maska, daje sjaj ili hidratantni.

Ako je kosa izložena kemijski izložen ili photoaging od agresivnih utjecaja okoliša, trebaju pokupiti увлажняющую masku. Ova maska će im pružiti potrebnu vlagu, kao i ojačati njihov sjaj i zdravlje.

Oslabljen, tanka i rijetka kosa treba regenerativna maska. U nju se obično ulazi proteinski kompleks koji obnavlja strukturu kose.

Držite masku na kosi potrebno vrijeme

Za razliku od klima-uređaja, masku treba držati na kosi ne dvije-tri minute, a deset ili petnaest minuta. Masku treba nanositi na svježe opranu i malo mokru kosu uz pomoć masažnih pokreta. Naneti masku direktno na oštećenu kosu, to je, najčešće, vrhovi ili osnovna dužina. Da bi maska bolje djelovao, ravnomjerno nanesite ga pomoću češalj s rijetkim zubaca. Maska se ne trebate nanositi na korijen kose ili vlasišta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: