Kako pravilno koristiti kistove za šminkanje?

Kako pravilno koristiti kistove za šminkanje?

Danas smo s vama, mi se razumijemo u tome što četke za šminkanje za što su namijenjeni i kako ih pravilno koristiti.

Uz pomoć dobrih četkica može se stvara pravi čuda. S njima je čak i jeftinija kozmetika dobro pasti i da će izgledati vrlo skupo. To je razlog zašto profesionalni vizažisti postoji čitav arsenal različitih kistova, koji su savršeni za bilo koju prigodu. Спонжики danas profesionalci već ne koriste. Oni i danas s poštovanjem odnose jeste da je jedini primjer pod nazivom Beauty Blender. To se objašnjava činjenicom da se s pomoću спонжей nemoguće je idealno nanijeti boju ili ton, jer oni apsorbiraju previše skupe sredstva. Štoviše, u njima se nalazi veliki broj bakterija. Četke su sposobni ravnomjerno nanese bilo koju teksturu. Štoviše, oni su na dodir ugodne i, ako je zbrinut ispravno, neće biti za razmnožavanje bakterija.

Kist za boje

Najčešće kist namijenjen za tonsko krema, čine sintetičkim, jer oni nisu sposobni apsorbirati u kozmetiku, imaju кремовую teksturu. Tako će krema biti расходоваться puno sporije. Na dodir kao četka mora biti ugodna. Općenito, pri odabiru bilo koje četke treba osloniti u prvom redu na taktilne senzacije. Također treba obratiti pozornost na vrh ove četke. Gomila na samom ih u samom vrhu mora postupno gubiti. Inače, nakon nanošenja boje kistom mogu na koži ostati mrlje i pruge.

Četke za nanošenje boje dolaze u dva oblika: sastoji se od prirodnih vlakana i niskim sintetičkih duge. Uz njihovu pomoć, tonski kremu možete nanijeti u samo nekoliko sekundi.

Kist za puder

Kist namijenjen za primjenu u prahu, su vrlo mekane i velike, jer oni moraju distribuirati u prahu najtanji sloj. Napravljena je takva četka mora biti od prirodnih dlačica.

Četka za rumenilo

U svojoj suštini kist namijenjen za rumenila, je mlađom sestrom kista za puder. Ona također treba biti izrađena od prirodnih dlačica, a na dnu ne smije biti vrlo sendviču. Na taj način ćete biti u mogućnosti postići od nje prirodne linije.

Četke za modeliranje

Ove četke su vam potrebna da bi više teksturom svoje jagodice, ocrtati konture lica, pa čak i smanjiti dimenzije vašeg nosa. Kist se koristi za modeliranje, mora imati skošene ruba i biti stegnuta oko osnivanja. To je razlog zašto takve četke uvijek gušća.

Kist za ruž za usne i корректора

Da bi dobro prikriti tamne krugove ispod očiju ili nepravilnosti kože, trebat će vam i ravna i tanka četkica, pomoću koje ćete moći raditi područje ispod donje ресничным ruba. A kist, ima još manji promjer, pogodan je za primjenu i ruž za usne.

Kist za sjenila

Kako bi se primijeniti sjene, treba izabrati više guste četke, omogućuju postići intenzivnije boje. A za pero, potrebne su vam dodatne četke, imaju blage gomila. A evo i kako nanijeti sjenilo, morat će dobiti ravnim kistom, ima uske gomila.

Веерообразная četka

Ova četka vam pomoći će zbrisati višak sjenila koji se raspao na donjem kapku, kao i da se na zonu iznad jagodica nanesite хайлайтер.

Kabuki kist

Ova četkica može biti ravna i okrugla ili ravna. Koristi se kao četkica, kako bi nanesite mineralni make-up, kao i za to da se čvrsto nanesite glazuru na cijelo lice. Osim toga, pomoću nje možete nanijeti rumenilo i бронзер, kao i растушевать ih.

Savjeti za odabir

•Krem teksture treba nanositi uz pomoć sintetičke četke, a suha tekstura, – uz pomoć četke s prirodnim nap. Na taj način ćete biti u mogućnosti nanijeti rumenilo u prahu ili za nijansu najtanji sloj.

•Ponekad kao četke za šminkanje možete koristiti uobičajene umjetničke četkom. Korektor može se primijeniti u točno ostataka stan sintetički kist, kao i ovalni kist br 8. Make-up usana može se izvesti i pomoću sintetičke četke broj 6.

•Četke, prikupljeni ručno, moći će vam trajati cijeli život.

•Provjerite kist možete koristiti na sljedeći način: stavite četkicu okomito i kliknite na njega. Ako se pri tome ona ne расползается i drži oblik, to znači da je ona kvalitetna.

•Također, trebat će očistiti četke redovito. Četke koje ste stavili тональное lijek, potrebno je oprati svakodnevno. Četke su izrađene od prirodnih dlačica, morat će oprati svaka dva-tri mjeseca. Balzami i maske nanositi četkom ne treba, jer na njih ne će držati sjene i šećer. Nakon što ste svoje zapešće помоете, trebat će osušite ih na ručnik cijelu noć.

•Prije nego što se nanositi šminku na lice, treba višak sredstva tresti na ruku, da ga ложилось na lice prirodnim linijama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: