Kako pravilno koristiti crveni ruž?

Kako pravilno koristiti crveni ruž?

Kozmetički brandovi su primijetili, da je u vrijeme krize raste potražnja za usne crvene boje. Navodno to je zbog činjenice da se žene i u takvoj situaciji žele izgledati aktivni i istaknutom, pa čak i u vrijeme financijskih ograničenja nastoje da obradujete svog muškarca, kako bi se osjetiti njegovu ljubav i podršku.

Kao i crna haljina, crveni ruž je klasik stil, međutim, nisu sve žene znaju kako ga ispravno koristiti.

Crnke i crveni ruž

Kako pravilno koristiti crveni ruž?

Брюнеткам treba odabrati za sebe crveni ruž preslatko nijanse, kao što su jarko crvena, kao i plam boja ili boja fuksije. Dok je crveni ruž bakra, zlata ili рыжих nijanse takve žene ne odgovara, pogotovo ako imaju смуглая koža. Boju ruža za usne ruž za usne dat će vašoj koži zdrav izgled.

Брюнеткам puti najbolje će odgovarati berry nijanse crvenog ruža za usne. Za obavljanje dnevni make-up treba koristiti брусничное ili malina nijanse, a za noćno – vino ili коньячные.

Plavuša i crveni ruž

Blondes treba zaustaviti svoj izbor za crveni ruž za usne nije previše svijetle nijanse. Idealne nijanse za djevojke puti i kose će biti breskve ili ružičaste. No, od svijetlo roze ruž za usne ili nijansu «champagne» treba odustati. S njima je vaše lice će izgledati previše dosadno.

Kako koristiti crveni ruž?

Ruž za usne crvene boje u svakom slučaju će centar šminke, tako da se sva ostala kozmetika mora joj se pokoravati. Ali morate zapamtiti da, ako ste prestali da svoj izbor za crveni ruž za usne, ostatak make-up mora biti dim.

Prije nego što počnete bojenje usana, da ih treba navlažiti melem, a ostatke ukloniti uz pomoć maramice. Zatim uzmi kist i lagano, u smjeru od centra na rubovima usana, nanesite ruž.

Zatim osušiti usana ručnikom i nanesite drugi sloj. Uz pomoć takvog nanošenja ruža za usne na usnama ostati prilično dugo, a evo растекаться pri tome ruž neće biti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: