Kako pravilno hidratizirati kožu?

Ni za koga nije tajna, da je naš život bez vode je nemoguć. Dehidracija našeg organizma je izuzetno opasno, jer to se odmah odrazilo i na stanje kože. Kako se pravilno hidratizirati kožu? A kako pokupiti sveobuhvatnu skrb, koji će moći riješiti ovaj problem? O tome smo danas s vama razgovarati.

Mnogi liječnici savjetuju nam je piti što više čiste vode, a ne u sokovi i slatka gazirana voda. Bit će dobro, ako možemo svakodnevno piti po sedam-osam čaša vode. Međutim, čak i pijenje dovoljno vode ne jamči da naša koža neće biti suha. Na stanje kože utječe i okoliš, i mnogo drugih faktora. Ako ste stalno zaposleni u uredu, gdje je zrak пересушен klima uređajem, ne treba čuditi što je vaša koža postaje suha. A ako koristite agresivne deterdžente, onda morate biti spremni za rješavanje problema. Ako koži nedostaje vlage, ona je bez sjaja, hrapava i može početi oljuštiti. To se posebno odnosi na vlasnike mješovite kože, u kojima пересушивается samo neke dijelove lica kao što su obrazi, u to vrijeme kao što su nos, brada i čelo će ostati masnim.

Kako pravilno hidratizirati kožu?

Za navlažiti kožu i spasiti joj elastičnost, zdravlje i ljepotu, kozmetičara savjetuju:

1.Odustati od tvrdog čišćenje, kao što su losioni na alkohol ili scrubs. Ovi alati su sposobni osloboditi kožu toliko potrebno joj vlage, kao i травмируют ga, nakon čega je ona počinje oljuštiti. Idealan izbor za pranje će pjene ili slastica, nježno odstranjuju nečistoće i ostatke šminke.

2.Pažljivo pročitajte sastav увлажняющей kozmetike. Nužno mora biti hijaluronska kiselina, koja je pravi stimulans za rast novih stanica kože, ali i zalog njegove mladosti. Posebno je potrebno je razdražen, пересушенной i dehidrirana koža. Ona je također dio naše kože i pomaže joj dugo vremena zadržati u sebi vlagu. A to je prepreka za isušivanje kože i početak starenja. Osim toga, hijaluronska kiselina sudjeluje u sintezi kolagena, koji čini našu kožu podatnom. Njegova glavna značajka je da je ona prodire u duboke slojeve kože, предохраняя ga od oštećenja.

3.Tijekom dana увлажняйте svoju kožu. Kožu vlage može uskratiti suhi zrak u klima uređaj i grijanje, u blizini s kojima ćete potrošiti cijeli dan. Tako da samo će biti potrebno svakih dva-tri sata koristiti hidratantna sredstva.

4.Koristite svako jutro i hidratantna krema. Po noći se vlaga iz kože isparava, tako da je nužno potrebno navlažiti joj je do toga, kao što se primjenjuju na nju, šminka. Najbolje je to učiniti uz pomoć krema koja se brzo upija, ne trošiti dragocjeno jutarnje vrijeme na duge čekanja.

Dođite na vlaženje kože sveobuhvatni, istovremeno koristeći nekoliko vlaži kozmetike, i tada je vaša koža će imati zdraviji njegovan izgled i da će biti elastična, mekana i blistava.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: