Kako pravilno boje oči?

Moda na korištenje kozmetike nam je došao iz Antičke Grčke. Da, i sama ta riječ je grčkoga podrijetla i znači «uljepšavanja». Prvo grci, a zatim i гречанки počeli da se oči crnim ugljenom, a kasnije гречанки počeli i svoje dotjerati trepavice čađe, popravljajući ga u smjesu od bjelanjaka i smole.

Također koristili kozmetiku i svećenika u Starom Egiptu. Oni su stavili na sebe pogrebne slike tijekom štovanja. Kasnije kontura očiju postali istaknuti i египтянки, oni su čak i počeli slikati na očima karakteristične strelice.

Na Istoku uživali maskara, koja je ostala na ресницах u roku od nekoliko tjedana.

Samo u Rusiji oči ne zbrajaju, a koriste se samo bijela i rumenilo. Međutim, danas postoji mnogo načina da svoje oči više, kao i privlači sebi poglede drugih. Danas ćemo govoriti o tome kako pravilno bojenje oči i na koji način.

Olovkom

Ako ste prvi put koristite olovku, onda prvo trebali vježbati na papiru. Na taj način možete naučiti kako napraviti ravne linije jednim pokretom. Prije nego što su bojenje oči olovkom, da ih treba pripremiti, замаскировав tamne krugove pomoću tonsko sredstva ili корректора.

Na zadnjem stoljeću linije treba crtati: od unutarnjeg kuta prema vanjskom i uz sam rub trepavica. Ova linija treba biti vrlo široka. Ako se to događa šire nego što ste planirali, možete ga растушевать kroz poseban aplikator. Savijanje linije u smjeru prema gore «otvoriti» oči. Na donjem kapku kontura treba primijeniti na isti način, samo od unutarnjeg kuta oka malo povući kako bi šminka izgledala prirodnije.

Ako imate blizu usađene oči, trebali biste primijeniti kontura, počevši od sredine gornjeg kapka. A kako bi strelica nije bio jako izražen i mekana, ne pritišćite jako na olovku. Ako vaše oči, naprotiv, posađeno previše široko, treba nacrtati liniju deblji, a strelice učiniti širom ресничному rubu.

Kako bi svojim okruglim očima dati миндалевидную obrazac, možete malo prikazali strelicu za oči: na hram. Ali ne treba previše dugo, inače će to izgledati provokativno. A donju liniju možete učiniti na jedan-dva milimetra ispod.

Olovka

Olovka događa duh vrsta: liquid i u obliku фломастера. U prvom slučaju vam treba naučiti kako nacrtati kako bi staviti ravnu liniju. Prvi put slikati točno ovu liniju kod vas je vjerojatno da će uspjeti, ovdje je vrlo važno vježbati i oboružajte se strpljenjem. Ga koriste gotovo isto kao i olovka. S unutarnje strane stoljeća linija nacrtana do vanjskog kuta oka. Možete ga i nacrtati strelicu. Ovdje sve ovisi o tvrdoći vaše ruke, tako da je poželjno osigurati dodatnu podršku.

Na četkicu treba primijeniti najmanje boje. Počnite s malim potezima, koji su zatim spojite u tanku liniju na vanjski kut oka će утолщаться. S vremenom ćete nacrtati kao linija jedan detalj.

Sjenilo-flomaster koristiti puno praktičniji, štoviše, u njoj se kombiniraju najbolju kvalitetu olovke za oči i tekući eyeliner. Linija je dobivena glatka i jasna, čak i iz prvog puta. Do toga, kako vi ćete biti kao sjenilo koristiti, kako bi se istaknula u stoljeću kontura pomoću olovke, nakon čega nacrtajte ga olovka. Također, uz pomoć «фетровой» olovka za oči može se prilagoditi make-up.

Koristeći olovku, izborno potpuno zatvoriti oči. Možete jednostavno postaviti ogledalo u nastavku. Ne treba odložiti stoljeća dolje. Tako će biti lakše nanositi sjenilo, ali rezultat vam je vjerojatno da će vam se svidjeti. Uklonite nedostatke uz pomoć uklonite pamučnim štapićem namočenom u vodu, ali to mora biti učinjeno brzo i lagano, dok se olovka ne osuši.

Sjene

Koristite sjenilo, treba uzeti u obzir nekoliko važnih točaka. Prvi trenutku – to je miješanje nijansi, ili kako ga još zovu, блендинг. Stilisti preporučuju korištenje šminke ne manje od tri boje: osnovne svetle, tamne za очерчивания granica i treći, koji će biti glavni. Prvo se primjenjuju svijetle sjene, zatim osnovne, a na kraju – osnovni ton se nanosi na gornji kapak i na vrhu pokrivena osnovna boja. Na kraju se može akcenti alata za isticanje.

Druga stvar je odabir prikladne палетки sjene s obzirom na boju vaših očiju. Danas je moderno koristiti nijansu iste boje sa svojim očima, a boje-antagonisti. Na primjer, izabran za karim oči plave, sive – pozlaćena.

Ne nanosite na бровную kost previše svijetle sjene, jer je takva opcija je prikladna samo za fotografije. U običnom životu, on će dati svoj stil prekomjerne drama i apeliram na vas nepotrebnu pozornost. Bolje biti određen бровную kost sjene neutralne nijanse.

Možete također koristiti odmor sjene-šljokice. No budite s njima vrlo oprezni. Oni su u stanju naglasiti svoje bore, tako da izgleda dobro, oni će samo na молоденьких djevojaka.

Savršena maskara

Nanesite maskaru na trepavice možete na nekoliko načina. Pomicanjem kist зигзагообразно, vi ćete biti u mogućnosti nanijeti na trepavice više maskare. Ovaj trik će vam pomoći ako vaše trepavice nisu jako duge i guste. Međutim, vrlo kratke trepavice pri tom nanošenja maskare mogu слипнуться, a vrlo duge – steći некрасивую oblik.

Da bi trepavice više mekanim, trebate «поморгать» na kist. Brže ćete treptati, to više primjenjuju maskare na trepavice. Uz pomoć takve primjene koje će pružiti svoju šminku maksimalna prirodnost.

Mnoge žene boje svoje trepavice, držite kist vodoravno, jer ako držite ga uspravno i bojenje trepavica, samo vrh, oni će izgledati neprirodno, pri tom, boja će налипать na nekoliko ресничек.

Kako obojati trepavice u kutovima, morate što je moguće šire otvoriti oči i provesti četke na gornji i donji stoljeća, a zatim za sjedenje щеточки priči između njih.

Vi sami morate odlučiti koliko slojeva maskare koju ćete koristiti. Pri tome napominjemo, da je drugi sloj maskare treba primijeniti na неподсохший prvi. U suprotnom trepavice će izgledati kao neki slomljena igla, a maskara s njima vrlo brzo osypletsya. Također, ne treba nanijeti drugi sloj maskare odmah, jer vi ste samo podignete prvi. Najbolja opcija će popravni gornje trepavice, a zatim niže, a onda se opet gornja. Ako je vaša maskara – быстросохнущая, nanesite drugi sloj se ne preporučuje.

Češlja svoje trepavice pomoću posebnih щеточки odmah nakon što su nanijeli maskaru. Щеточка učinit će vaše trepavice u masi, a расчесочка podijelit će se dlačice.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: