Kako popraviti neuspješna bojenje kose?

Kao što kažu, ako se nešto u svom životu promijeniti, onda početi s frizure, ili još bolje – od boje kose. To je životni pravilo svake moderne žene. Vjerojatno svaka predstavnica spola barem jednom u životu, u nastupu emocija drastično promijenio boju kose.

To je prirodno, jer drastične promjene raspoloženja događaju u životu svake žene. Međutim, što učiniti ako željenu boju, nije bio ono što ste htjeli? Suza sebi na glavu kose? Naravno, oni vam ne naraste. Međutim, isplati li se овчинка oblačenje? Bolje popraviti situaciju više dostupne načine.

Hajdemo vidjeti što treba učiniti ako su:

Lakši

Ovu situaciju popraviti vrlo lako. Ako je boja kose ispalo više svijetla nego što je planirao, ponovo nanesite boju i držite ga na kosi u roku od pet minuta i opet isperite.

Tamnije

Ako istu boju kose ispalo malo tamnije nego što je planirao, koristite poseban oprati, koja će moći izvući sav pigment iz kose, i oni će postati potpuno prazna. Međutim, ovaj postupak je vrlo štetno za kosu, tako da bez prijeke potrebe da joj učiniti stručnjaci ne preporučuju.

Ako se problem ne je vrlo критичной, imate dva izbora. Možete dati vaše kose переливающийся sija nijansu uz pomoć pjene ili poseban šampon. Na primjer, za crni ili čokoladni kose može doći баклажанные, crvene ili crvene nijanse. Za русых kose također može dodati malo пепельного, crvene ili zlatne.

Žuta

Najveći horor bilo plavuša – to postati пергидролевым piletina s мерзким nekim žuta boja na svijetlim локонах. To se najčešće događa kada обесцвечивают tamne kose. Kako bi to izbjegli, primjenjuju nakon stvrdnjavanja toniranje boja pijeska ili пепельного boje. Ona je u stanju neutralizirati neugodan žute boje.

No bolje je ne bojite sve dlake, a neophodna мелированием. A između bojanja koristite posebnim ljubičastim šamponom dizajniran za kosu platine nijanse. On može neutralizirati желтизну i ne će пепельному pigmenta počistiti od kose.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: