Kako ojačati nokte

Sve žene sanjaju lijepe, zdrave i jake nokte. Međutim, naša prehrana, kućna rad i okoliš, to je uvijek ometaju. U ovom članku ćemo Vam objasniti o tome kako se ojačati svoje nokte i dati im njegovan izgled, dijeleći s Vama jednostavnim savjetima, koje lako možete primijeniti kod kuće.

Kako ojačati nokte uz pomoć soli i ulja ванночек:

Najjednostavniji i svima poznat način za jačanje noktiju – kupka s morskom soli. Uzmemo u 0,5 l tople vode 1 tbsp. l soli. Dižemo u malter ruke na 20 minuta. Zatim вытираем ih i смазываем kremom. Napraviti takav postupak treba 10 dana u mjesecu.

Također je dobro jača malter na bazi maslinovog ulja. Za to разогреваем 1 tbsp. l ulja na vodenoj kupelji i капаем tamo nekoliko kapi joda. Mješavina втираем u nokte i укутываем u nešto toplo. Učinite ovaj postupak se prije spavanja, jer takve maske za nokte trebate ostaviti cijelu noć. Utrljajte smjesu 1-2 puta tjedno.

Kako ojačati nokte i poboljšati njihov rast

Za jačanje i rast noktiju utrljajte vitamine A i Je. Lako ih se može kupiti u apoteci u obliku kapsula.

Na krmi toga, možete koristiti mješavinu soka od limuna, sa soli (1 tbsp. l soka i 2 h l soli). Smjesa se utrljava na nokte na 20 -30 minuta. Zatim je isprati , ruke вытираются osušite i premazani s vrhnjem. Izbjegavati ovaj postupak se isplati onima koji imaju bilo kakvu štetu na rukama, kao takva smjesa će ih samo razljutiti, čime sprječava ozdravljenje.

Crvena paprika je još jedan alat koji pomaže poboljšati rast noktiju, a također pridonosi njihovom jačanju. Za to nam je potrebno 0,5 h l crnog mljevenog papra i malo kreme za ruke. Smjesu разогреваем na vodenoj kupelji i utječemo na noktima. Čeka 15-20 minuta, nakon čega смываем. Takve maske isplati raditi ne više od 1 puta mjesečno.

Ako su Vaši nokti Vas nisu zadovoljni vas, lako možete ih povećati u salonu. Tako, na primjer, nokte, izrađene od gela , vrlo izdržljiva i izgledaju prirodno. Osim toga, dizajn takve nokte oduševljava svojom raznolikošću i za razliku od prirodnih noktiju, pokrivenost na njih drži mnogo duže.

Izvodeći jednu od gore navedenih postupaka, Vi ćete biti u mogućnosti brzo vratiti zdrav izgled svoje ногтям.

Ali ne zaboravite da je loše stanje noktiju može govoriti o nekim problemima u Vašem tijelu. Prvi pokazatelj u ovom problemu može biti nedostatak kalcija u tijelu. Tako da jesti više sira, smokve, badema i pijte mlijeko.

I čuvajte svoje ruke od deterdženta – koristite gumene rukavice.

Jedan od najnovijih postupaka za jačanje noktiju, koji je vrlo popularan u salone — to brtvljenje nokte. No, također ga možete lako napraviti i kod kuće.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: