Kako ojačati nokte i ubrzati njihov rast

Trenutno profesionalnu njegu noktiju postaje sve češća, pa je na tržištu su različite usluge i različiti alati za njegu noktiju. Među klijentima saloni za uljepšavanje u vrlo nedavne vrijeme prevladalo ljudi s visokim primanjima, sada srednja klasa sve više obraća pažnju na svoj izgled i, posebno, na svoje nokte na rukama i na nogama.

S razvojem tržišta kozmetičkih usluga i sredstava omogućeno obavljanje redovne procedure za njegu noktiju, sami kod kuće. Ne samo ухоженность lica, koža ruku i vrata, ali i stanje noktiju pridonose prvi dojam o Vama.

Puno ugodnije iznenaditi okolnih lijepa i zdrava boja i sjaj noktiju, nedostatak neravni i kožicu, lagano zaobljena vrhovima, glatkoću kože na rukama. Pri tome, bez obzira u kojim okolnostima je izvedena manikura ili pedikura.

Naravno, lakše povjeriti profesionalcima provedbu svih postupaka, ali casual njegu noktiju je lako napraviti sami, prateći nekoliko jednostavnih savjeta.

Nokti zahtijevaju zaštitu

Po mogućnosti uvijek zaštitite svoje nokte od mehaničkih utjecaja. Pri radovima kod kuće ili vile koristite odgovarajuće rukavice. Nemojte koristiti nokte kao alat za čišćenje. Zaštita od sunca je važno ne samo za kožu, ali i za nokte, tako da je ispravno primijeniti zaštitna krema se iz dana u dan s primjenom na noktima prilikom svakog izlaska na ulicu.

Učinak sušenje utječe ne samo na kožu, ali i nokte

Potrebno hidratizirati nokte. Nakon higijenske postupke treba koristiti kreme za vlaženje ruke, koji daje koristan učinak i ногтям. Stoga je poželjno da se hidratantna sredstva u kupaonicama, uz pranje u kuhinji, u torbici i na toaletni stol.

Jačanje noktiju uz pomoć želatina

Nemojte biti iznenađeni, ali to je stvarno tako. Pomoću sluzavih kupke mogu se dati ногтям čvrstoću, sjaj, zdrava boja.

Hrana za nokte

Kako osigurati zdrav rast svojih noktiju potrebno je koristiti hranu svježe povrće i voće, ravnotežu između mesom i ribom, dodavati u hranu vitamini.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: