Kako ojačati kosu od gubitka

Stres i nepravilna prehrana — to dvije prve uzroci gubitka kose. Smanjite te mentalne patogene, možete izbjeći ukupno gubitak kose. Međutim, treba imati na umu i o bolesti, koje također mogu biti uzrok takvih problema.

Postoje i razne kozmetičke pomagala u borbi protiv gubitka kose, osim psihološkog. To su razne maske za kosu, ulja i tinkture.

Kako ojačati kosu od gubitka pomoću maske

Maske od prirodnih sastojaka – ovo je još jedan koristi ženama način za rješavanje problema. Za takve maske nam je potrebno uzeti i miješati:

— 2 žlice. l meda

— 1 jaje

Smjesu utječemo na glavi, haljina paket ili kapu na glavu. Držati 30-40 minuta.

Također možete utrljati toplo репейное ulje na noć.

Učinkovit lijek za gubitak kose

Za pripremu takvog sredstva Se uzme ulje crne ribizle i ulje večernje noćurka. Dalje pomiješajte ove ulja 1:1 (1 žličicu) i dodajte još 1 tbsp. l bademovog ulja. Utječemo na kosu i втираем masažnim pokretima. Ostavite smjesu na 30 minuta na kosi. Zatim смываем toplom vodom i šamponom.

Ovaj postupak se zaustavlja gubitak kose i ubrzava njihov rast.

Još uvijek možete kombinirati ulja sa čajem od lista ribizle, listova noćurka.

Перцовая tinktura za rast kose

Još jedan, ne manje učinkovito sredstvo — перцовая tinktura, koji zaustavlja gubitak kose i potiče njihov rast. Tinktura se može kupiti u ljekarni, tako i kuhati kod kuće. Втираем ga u korijenu i držite 15 minuta. Tečaj takvog sredstva -1 -2 mjeseca, 2 puta tjedno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: