Kako odabrati ton krema

Do nedavno gotovo svaki kozmetičarka je osiguran u tome, da će krema da začepljuje pore. To je razlog zašto primjenjivati svaki dan dovoljno je štetno.

Današnja isti kozmetički proizvodi uključujući tonski krema je doživjela promjene. Moderne su kreme sadrže u sebi sastojke samo prirodnog porijekla i primijeniti ih svakodnevno apsolutno bezopasno za kožu lica.

Ali odabirom tonski krema, prije svega, potrebno je uzeti u obzir karakteristike i tip kože. Tako na suhom tipu kože najbolji izbor će biti hidratantna tonski krema.

Kako odabrati ton krema

Glavna značajka masnog tipa kože su izlučivanje sebuma, zbog čega koža blista. To je razlog zašto je za ovaj tip kože treba odabrati kreme u kojima u potpunosti nedostaje bilo ulja. Pri tome takve kreme sadrže masking akne i upija sebum komponente. Takve su kreme imaju prilično čvrstu strukturu za razliku od kreme za suhi tip kože. I pri odabiru kvalitetnih proizvoda možete biti potpuno sigurni da je ta krema u potpunosti će eliminirati takav kvar masnu kožu kao i sjaj.

Najviše je teško nanositi kremu pri konstrukciji kože u kojem se čelo suho, a obrazi i nos su masni sjaj. I tako će se krema ravnomjerno nanijeti i pri tom je izgledala prirodno, potrebno je nanositi ga na određenoj tehnici. Pri tome su na raspolaganju mora biti dva različita po nijansi tonski krema. Jedan krema mora biti u tonu boje kože, a drugi nešto tamnije. Pri tome se prije svega više tamna krema mora da se nanosi na nos, a zatim kremu na ton kože na sve osobe, uključujući i nos. To samo tako se može postići prirodnog i lijepog glatko ton kože.

Ali, za pravilan izbor kreme osim tipu kože treba uzeti u obzir da njegovi kreme postoje dvije vrste – osnovni i tekući ton. Osnovni ton krema izgleda savršeno umjetnom svjetlu, a tekući ton daje koži prirodan, glatka i jednolična boja. Za masnu kožu pogodan još jedna vrsta tonsko krema – vrhnje u prahu.

Ali odabrati krema – to još nije sve, morate biti u stanju da pravilno nanositi na kožu. A da bi se to ispravno radi, potrebno je pridržavati dva jednostavnih pravila:

1. Kremu je potrebno nanositi u tankom sloju, a tanji će biti nastalu sloj bolji ishod;

2. Primijeniti će se krema je potrebno počevši od brade do čela.

Nema nikakve vrijednosti primjenjuje se tonski krema s pomoću kićankama ili prstima. Što je najvažnije, da sloj kreme pretrpio je apsolutno ravnomjerno.

Pri odabiru kreme također, morate znati kako pravilno odabrati nijansu. Najčešća pogreška, допускаемая pri odabiru nijanse krema – to je nanijeti ga na zapešću. Ali to apsolutno ne pomaže napraviti pravi izbor boja, jer boja kože lica i ruku ton drugačiji. Najbolje je kupiti primjerke krema i već stvaranje make up kuće prikaži što je to uklapa u prirodnu boju kože.

Odabrati odgovarajuću nijansu tonsko krema treba isključivo pod prirodnom dnevnom svjetlu. Ali čak i kad vas još uvijek stičemo tonski krema i on vam je po nijansi ne prilazi, nešto iz ove situacije također, postoji izlaz. Potrebno je kupiti kremu istog proizvođača, ali odlične nijanse i pomiješati ih, zbog čega ćete dobiti krema željenu nijansu. Pri tome, kada je miješanje treba uzeti u obzir da je lakše dobiti svijetla nego tamna nijansa.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: