Kako odabrati ton krema: kako primijeniti

Tonski krema služi kao osnova za подправления defekt kože ili za njezino vlaženje i zasićenja elementima u tragovima. Ako Vam hitno treba imati preplanuli ten, nema problema, koristite krema za sunčanje.

Kako odabrati ton krema

1. U posljednje vrijeme sve vodeće tvrtke-marke. Puštanje krema tip kože svakog pojedinca i njegove značajke. Ako imate došlo je masna koža. Onda je ova krema se sastoji od sastojaka pomažu postići koži. Mat učinak i smanjiti sadržaj masti u koži. Krema za suhu kožu treba koristiti. Za vlaženje da ne bi suhoće i progib. Imate mješoviti tip kože? Koristite krema dva u jednom, za sigurno da se brine za nju. Na drugi način koristiti različiti tonski krema. Za pojedine dijelove kože.

2. Tonski krema treba samo hidratizirati kožu. A ne daju joj boju. To je izazov leži na румянах. Mnoge djevojke осуществляю oda i istu grešku. Što oni rade? Oni pokušavaju dati lice druge boje. Štoviše, da ih osoba ili blijeda ili preplanulo. Naravno, uz pomoć kreme. Za to je potrebno koristiti бронзер. Koji će dati vašoj koži druge boje. Nanositi četkom na određene dijelove lica. Time rasvjeta ili dajući sjaj. Za svjetlo može probati, na primjer: u prahu na bazi mineralnih mikronutrijenata.

3. Vrlo koristan savjet pri odabiru ili kupnji. Provjerom, nanesite ga na lice, a ne ruku. Da biste odmah odrediti tako, pogodan to Vam ili ne. Svi eksperimenti provodite pred ogledalom, onda ne izgledati smiješno. Možete nanijeti nijanse identične vaše boje kože. I utvrditi odgovara ili bolje da potražite nešto drugo. Ako je potrebno uskladiti sve koristite tonski krema. I posljednja da biste odmah provjerili sve pred dnevnim bojom. Bolje razlikovati nijanse.

Odabirom nešto novo, ne treba ga miješati s drugim elementima kreme. Bolje nanesite glazuru ili krema na ключицу. To će biti idealno rješenje prije kupnje odabrane opcije.

Kako nanositi tonski krema

Dalje ćemo просвещаться, kako pravilno nanositi. Ako Ste recimo nikada ih nisu koristili.

U kojim slučajevima se primijeniti? Ako Vam je potrebna maska pojedinih dijelova kože. Ako je potrebno izdati licu sjajna vrste. Imate na licu grešaka? Подмаскируйте vrhnje i sve će biti u redu. Za prethodno definirani s nanošenja boje na lice. Može Vam to apsolutno nije potrebno. Da nanese samo spread prstom po licu. Ili koristite румяны. Da bi se uvelo svoju šminku prirodni hlad. Potrebno je nanijeti kremu na kapke. To подмаскирует čime kapke i osloboditi od crvenih kapilara.

Kako odabrati ton krema: kako primijeniti

Kako odabrati ton krema: kako primijeniti

Kako odabrati ton krema: kako primijeniti

Koristite malu količinu sjene. Oni mogu poslužiti kao davanje lijepog izgleda kože.

Domali prst je vrlo osjetljivu osnovu. Ono što omogućuje im da se koristi kao lopaticom ili četke. Oni mogu pokriti kapcima ili nosu. Dakle, bolje prikriti tamne dijelove lica, na primjer, ožiljci. Растирать treba polako i oprezno, прибивать ne treba.

Početi primjenjivati će se krema bolje od centra lica. Stavite točku na sve lice, da je bilo ugodno popuniti nedostatak krema. Da, i iako svi lice na ovaj način će biti pokriveni u cijelosti. Dobar sloj krema, bez gubitaka područja na koži. Koji je ostao nije okrivio, jer ne cijelo lice je nanesena krema.

Da se nanese krema do raja, ne treba prst. Ovdje je potrebno nešto poput spužve ili četke. Primjenom tekućina osnovu krema bolje iskoristiti četke ili četke.

Vrijeme je utjecati na vrat joj je također moguće navlažiti i biti u prahu. Potrebno je vrlo pažljivo odabrati boju kako bi se mogao spojiti s bojom vaše vrat. Tada sigurno neće vidjeti nikakve promjene. Ton mora biti aktivan, zajedno s bojom lica. A možda će izaći vrlo ne брежневе. Da vrat je došla pod tan. Rukama razdvojite ga po vratu i masirajte u različitim smjerovima. Da bojite zid akrilne boje, trošenje na zid valjkom. Dakle, da ne bi bilo razvoda u bojama.

Korisni savjeti za djevojke i žene

Ne treba primjenjivati isti krema tijekom cijele godine. Našoj koži je neobična promijeniti tijekom cijele godine. Stoga ne treba pitati onoga što nam ne može dati priroda. Ljeto jednu kremu za više živ i bogat sa svim mogućim vitaminima. Zimi, na primjer štiti od hladnoće na bazi vitamina. A evo kako, tko nije uspjelo «прибарахлился» ne isplati odmah ga vratiti prodavatelju. Ili jednostavno početi da podigne uzbunu! Jednostavno možete докомбинировать novu nijansu već dostupan. Time stvarajući svoj vlastiti krema. Što je također odgovara vašoj koži, i s kojima ste već upoznati.

Početi cijeli ovaj postupak je potrebno iz ruke. To jest, očistite ruke i kožu na licu. Kremu nanosite samo čistim rukama, da nije bilo infekcije svih vrsta bakterija. Pri svemu tome, ako imate tender ili osjetljivu kožu. To je posebno kontraindicirano. U tom slučaju koristiti kozmetičke rukavice.

Ne žurite, sve i odmah dajte vremena крему potopiti. Poželjno je ostaviti ga preko noći, dok ćete spavati. Za to vrijeme on apsorbira i ne će vam probleme tijekom dana. Ako trebate ići na posao. Kako ukloniti višak krema se s kože lica, ako ste zaposleni i imate za to nema vremena? U tom slučaju možete koristiti vlažnom krpom. Stavite ga na lice i potom dobro poništenjem krema. Vrlo korisna stvar. Koristite kist? Tada počinju растушевать ton kroz silazni pokreta. Na taj način, dajući lice odličan izgled. A, ne uzimajući mu time problema s nanošenja.

Izrazito se ne preporučuje raditi pokrete gore-dolje. To će samo pogoršati situacija. Time će se podići male dlačice, zvučnici na licu. Zbog čega oni će biti vidljiv. A vi morati sve učiniti ponovo, da biste postigli odlične rezultate.

Kako bi uvijek izgledati dobro. Treba samo znati nekoliko pravila čuvanja za sobom. I naravno, biti u mogućnosti da upuštati u kozmetici. Znati nešto što će vam odgovarati. Dakle, eksperiment i budite uvijek lijepa!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: