Kako odabrati pravu prahu?

Kvalitetna moderna puder ne bi trebao imati karakteristike maskiranje. U prošlosti je stvar ono vrijeme, kada je prah bio nalik na kredu, a žene su gusto pokrivena njime svoje lice. Moderna puder čini nemogućim prikrivanja nedostataka pod svoje sloj, jer on mora biti jako tanak.

Bilo bi prahu koje ste izabrali, ništa prikriti, to ne bi trebalo. Ona sasvim druge ciljeve.

Moderna puder je namijenjen za:

•Rogozina kože lica. U prahu treba počistiti masni sjaj.

•Konsolidacije tonskih sredstava.

•»Svjetla» kože.

•Ujednačavanje boje kože.

•Otklanjanje pogrešaka šminke.

Kao što smo vidjeli, ni o kakvom закрашивании ne radi. Izuzetak može biti samo sredstvo pod nazivom vrhnje u prahu, ali je to, najvjerojatnije, odnosi na ton sredstvima.

Osim toga, kvalitetna moderna puder ne bi trebao izgledati kao na kredu. A ako malo prahu mljevenje između prstiju, ona je na dodir mora biti malo mastan.

To je zato što je u sastav prahu sadrži hidratantne tvari. Suha u prahu se proizvodi na najprimitivnije tehnologije. On je dužan da осыпаться, može izazvati iritacije na koži; vrlo suhu kožu ona je u stanju napraviti još više suha, a u masnu može začepiti pore, što može dovesti do upale.

Kvalitetna i moderna u prahu mora zaštititi vašu kožu. U njemu bi trebao sadržavati antioksidanse, jer svaki self-poštujući kozmetička tvrtka uvijek nastoji zaštititi kožu od štetnih utjecaja okoliša.

Ona je također bori protiv prijevremenog starenja kože, tako da ona nužno mora sadržavati u sebi SPF-filter.

Najbolje će biti матировать vašu kožu i da će ukloniti s nje masni sjaj kompaktni puder. Ona ima više čvrstu strukturu, pa ako ga pravilno odabrati i primijeniti, njezin učinak mora biti dovoljno za cijeli dan.

Međutim, o спонжах morate zaboraviti. Bilo bi vam šećer ne bi odabrali ste: izgubiti ili kompaktni, mat ili s scintillating sjaj,- bilo koje vrste u prahu treba primijeniti na širu debelog četke, izrađeni od prirodnih čekinja. Dakle, vi ste vrlo uredan sloj primjenjuju u prahu, a vaša koža će izgledati prirodno. A спонжем u prahu-nanosi debeli neprirodno razmnožavanje.

A to prijeti vašoj koži tako da čak i pri odabiru dovoljno skupe u prahu, joj poput postiže pore, disanje kože kompliciraniji, a masni sjaj je samo uvis.

Ako imate jako suhu kožu, onda je bolje u prahu uopće ne prati, inače ćete samo спровоцируете ljuštenje kože, kao i rana pojava bora. Međutim, ako ne možete učiniti sasvim bez prahu, onda vaš izbor najbolje zaustaviti se na mineralne mrvljiv u prahu.

Рассыпчатая u prahu puno lakše nego kompaktna, u njoj je sadržana пимента mnogo manje, tako da ona savršeno матирует kožu, a da pri tome ne džep njegove pore. Рассыпчатая puder je savršen izbor za «nude look», to najbolje završiti vaš make-up.

Kako odabrati pravu prahu?

Od vrijednosti u prahu izravno ovisi vrijednost njegove čestice. Od umanji će biti sadržane u njoj čestice, tako незаметнее puder na vašem licu.

Najlakši prahu smatra se da je prah u vrijednost kuglica. To je savršeno u redu za toga, kako bi se pore manje vidljive, ali матирует on je slab.

Tajna akcija takav puder se sastoji u tome, da je veliki kist u stanju pokupiti od lopte i najmanji poput prahu. Uostalom, od trenja, na krajevima щетинок četke formira električni naboj, koji čini da u skladu s njom i najmanji poput prahu, koji je čak i manji prašine. Takvih manjih čestica jednostavno ne može biti ni u kompaktnom, pa čak ni kod mrvljiv u prahu. A evo kada koristite loptu u prahu koža postaje svilenkasto glatka.

Zauzvrat mineralni puder događa mrvljiv, i kompaktan, pa čak i kemijske olovke. Naglasak proizvođači rade na svom sastavu.

Kako odabrati pravu prahu?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: