Kako odabrati frizuru? Online program

Za ženu je važno da bude savršen u svemu. Ni za koga nije tajna, da smo često posegnuti za nekim od malih trikova, da malo poravnati oval lica, vizualno povećati i istaknuti oči, sakriti bujne obraze. Jedna od najvažnijih naših trikove je frizuru, koja pomaže prilagoditi naše prekrasno lice.

Kosa je jedna od onih trikova koji stvarno djeluju i dodaju atraktivnost. Nije uzalud isto ide na važan događaj, radimo sebi lijepe gradnju i frizure. U današnjem članku, mi ne samo da ćemo vam dati savjete kako pravilno odabrati sebi frizuru, a još i uzeti u obzir neke od najpopularnijih online programa za odabir frizure.

Program za online примерки frizure

1. Predložili u nastavku programa (točnije on-line servis) je jednostavna za korištenje i s njom nositi čak i početnik. Najvažnije i najteže što trebate napraviti je odabrati fotografije na računalu ili slike snimljene. Vaša fotografija bi trebala biti sa zaobljenim kose. Onda je kosa moraju biti prikupljeni, a nije raspušten. I nema ljubavi i frizura, ali samo otvoreno lice.

Učinjeno? Tada, koristeći savjete program, preuzmite fotografije na predloženi u nastavku stranice. Istaknite oči i usne na slici. Vidjet ćete, to nije teško. Ako ste to učiniti pravo, vi ćete biti u mogućnosti pokupiti frizuru, boju i dužinu kose. Osim toga možete napraviti sami virtualni makeover «isprobati» dodaci i naočale. I usput muškarci mogu sebi pokupiti osim frizure još i bradu.

A sada idite na praksi. Ovdje je on-line resurs za odabir frizure, o kojem smo govorili: http://www.makeoveridea.com/

2. Savjetujemo vam također preuzeti i instalirati program jKiwi. Tada nećete biti vezani na internet. S njom možete i odabrati sebi frizura i šminka. Ono što imate možete spremiti kao sliku ili ispisati, a tvoj gospodar je malo podešava na najviši mogući i садаптирует frizuru stvarnosti mode. Na izlasku ćete dobiti svoju idealnu i moderan frizuru.

Kao i u prvom slučaju on-line s izborom, ovaj program nije namijenjen samo za žene. Muške frizure, također obiluje. Dodatna značajka je također usklađivanje boja očiju. Dakle, odabirom boje leće, ako točno ne прогадаете. Pa, što se tiče frizure, rezultat možete jasno procijeniti fotografije «prije» i «poslije».

Preuzimanje ovog programa možete na stranici http://jkiwi.com/download/source/.

Što je izbor frizure?

Nadamo se da imate sve ispalo. A sada želimo još malo reći kako još uvijek program uspio pokupiti vam idealnu frizuru.

Konačni rezultat ovisi o obliku vašeg lica i strukture kose. Ako je vaša kosa ne izgleda previše originalna, onda odmah rezervacija na zaštitu programere. Detalje i neobične ističe vaše frizure možete додумывать sami, stvarajući na taj način takav način o kojem sanjate. Ovaj program je samo lagano savjetuje, na što je frizura i boja kose treba obratiti pozornost na to da, s inherentnim vam pojedinačnim značajkama konture lica.

Program je razvijen na temelju teorije svjetske vrste gledanja. U njoj je navedeno da osoba može biti ili okruglog ili ovalnog ili trokutasti, ili kvadratnog ili pravokutnog (izduženog) oblika.

Odrediti svoj tip je jednostavno dovoljno. Mogu samo pažljivo pogledati se u ogledalo i izvući odgovarajuće zaključke. A može uz iste ogledala potegnuti marker svoje lice na konturi. Pa, odrediti oblik, koja je bila kod vas na ogledalu, možete čak i ako je cijelo vrijeme hodali lekcije iz geometrije.

Sada želimo preporučiti frizure, koje se smatraju idealnim za svaki od tipova entiteta.

Ovalno lice

Idealnim se smatra ovalni oblik lica. U ovom obliku se kod vas ne previše ističu jagodice, brada lice glatko закруглен.

Kada pogledamo da je osoba koja je, čini se, da je sve idealno i proporcionalna je: ništa ne ometa, viška nigdje ne выпирает i ne strši, sve je točno i сглажено. Pokupiti frizuru pod takva osoba će biti lako vam je dobro s gotovo bilo koju frizuru. Pokvariti lice će biti gotovo nemoguće. Ali ipak, ako smo dotakli ovalno lice, podijeliti par tajni.

Prilikom odabira frizure obratite pažnju na strukturu kose. Djevojke s tanku kosu treba se odlučiti za kratke frizure. Vaša idealna dužina — sredinom brade. Профилируйте medalju.

Kroz šiške možete malo smanjiti previsok čelo ili lagano prilagoditi vaše lice. Asimetrične clipping se vizualno može izvući lice. Pogotovo ovaj trik radi dobro, ako je vaš oblik lica – okrugli oval.

Okruglo lice

Takav lice karakteristično potpuno odsustvo kutova. Lice podsjeća na jabuku. Ali frizuru možete malo idealizirati svoje lice. Pomoćnici u ovom naizgled ne zabrinjavajućim slučaju – srp ili kratka, ravna šiške i duge kose.

Bolje da vaša frizura je skupno. Ako ne volite duge kose, onda bi barem takva frizura pri kojoj je kosa na tjemenu će выстрижены više. «Прилизанные» kose, ravne šiške, intenzivno градуировки – ne vaš hobi. Slojevitost i ступенчатость frizure, gdje пробор ide po sredini – vaš izbor. Od frizure možete probati «efekt mokre kose» ili mali valovi.

Trokutastim lice

Ako imate širok čelo i jagodice, dok je brada узковат, onda možete napraviti pretpostavku, da je vaš tip lica – trokut. U tom slučaju vam treba vizualno сужать jagodice i prilagoditi čelo.

Dužina do ramena i apsolutna jednakost kosa odvratiti pozornost od nedostataka vašeg lica. Oni će glavni fokus na sebe i na slatka brada, a to vam i treba.

Frizura tipa kaskada, gdje su kratke vlasi выстрижены ne ranije brade će jednostavno nepobjediva djevojke s trokutastim tipom lica. Također je lijepo u vašem slučaju okretati sebi kovrče. Lijepo također nije previše kratki kare, u kojem профилировать medalju.

Kvadrat lice

Suprotno od okruglog lica – kvadrat. Ovdje vidimo пропорциональность visine i širine glave i vesela nespretnosti. Čelo obično niske, široke jagodice, brada – masivni.

Ako ste vlasnik kvadratnog oblika lica, onda vam je стрижками i укладками treba pokušati izgladiti угловатость i izvući lice vizualno. Kakvu frizuru odabrati? Ljestve ili cascade. Vlasi профилируйте. Kosa mora malo splasne na lice, na taj način pokrivaju nedostatke. Da lice biti bujne frizure.

Stvarajući svečani način, vijak vlasi.

I zadnje pitanje — što bi trebalo biti šiške? Odgovor je jednostavan: ravno ili koso. I obavezno – ispod obrva.

Pravokutni lice

Ako vaše visoko čelo, brada широковат, a oblik lica, u svemu nalik na pravokutnik, onda budite uvjereni – vi nagrađena je produljio (ili pravokutni) obliku lica.

U tom slučaju vam treba vizualno proširiti jagodice i viski. Pri tome čelo i brada – upravo suprotno – сужать.

Kakvu frizuru izabrati? Kružnog oblika. Oko brade stvorite sebi vizualni volumen. Za to možete накрутить kovrče. Ne isplati odabrati frizuru glatke ili ravne linije. Direktan пробор također nije vaš najbolji prijatelj. I sve kratke frizure činite s oprezom.

Ovdje je zapravo i sve što smo htjeli reći. Pa, a vi pokušajte sebi frizure uz pomoć on-line programe, eksperiment i na kraju napraviti zaključak što frizura, frizura i boja kose želite.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: