Kako odabrati crveni ruž.

Kako odabrati crveni ruž.

Crveni ruž: nijanse primjene

Crveni ruž djevojke su ovisni od djetinjstva. Ali s godinama dolazi do razumijevanja da uživaju joj je potrebno, s obzirom na određene nijanse.

Dakle, uzeti u obzir ovi mali trikovi za crveni ruž krasi šminka svake žene. Uostalom, u ovoj godini crveni ruž je trend sezone.

Mitovi o crveni ruž za usne

Postoji mnoštvo pogrešnih stavova na primjenu crveni ruž za usne.

1. Koristite crveni ruž za usne izgleda vulgarno i otišao. Ovaj mit se pobija ono što crveni ruž stalno je modni trend.

2. Kroz crveni ruž na usnama se pojavljuju neumoljiv pukotine razilaziti, kada se ona izvodi. Rješenje ovog problema je korištenje ruž, visoke kvalitete.

3. Crveni ruž izgleda dobro samo u večernjim satima. Nositi crveni ruž može u bilo koje vrijeme, potrebno je samo odabrati pravu nijansu.

4. Crveni ruž ne odgovara za plavuše i djevojčica s crvenom kosom, i ide samo черноволосым. To je pogrešno. Boje ruž za usne mora biti ne na boju kose, a u nijansi kože.

Odabir crveni ruž za usne željenu nijansu ovisno o tonu kože

Koža može biti neutralna, hladan ili topao ton. Saznali ton kože može se pomoću nekoliko metoda. To je najlakše učiniti бижутерным ili zlatar način. Sve djevojke znaju, odgovara im više srebro ili zlato. Ako ne, onda saznate da možete ovako: uzmi komad folije ili srebrnom ukras i zlatni ukras ili бижутерию zlatnožute boje i drže u lice jedan za drugim.

Ako lice izgleda svježije i usmjere u usponu srebrne stvari, to znači da je hladan ton kože, kao kod Миллы Jovovich.

Ako naprotiv, lice svijetli, kada je u njega usnama золотистую бижутерию, onda ton kože i toplo. Takav mi Catherine Zete Jones.

Ako je isto lice jednako je pogodan i zlato, i srebro, onda tip kože je neutralan. Na taj bi trebao Madonna.

Djevojke s toplim dodirom kože će odgovarati toplije crvene boje ruž za usne. Vlasnicima hladno tip kože bi trebali nositi hladnije nijanse crvene, a onima koji su neutralni tip kože, u formi obje vrste nijanse. Boja crvenog ruža za usne, srednjeg ekstrakta ide djevojke s toplim i neutralan типажом.

Kupujete ruž, treba ga uzeti u ruke i razvaljajte između prstiju. Ako se ne formira катышков i boja ravnomjerno na kožu, to govori o visokoj kvaliteti ruž za usne. Zatim je potrebno uzeti malu količinu ruž za usne i nanesite na zglob, tamo gdje su vidljive vene. Odgovarajuću nijansu nadjačati boja vaše vene, i oni će postati nevidljiv.

Suptilnosti nanošenja crvenog ruža za usne

Crveni ruž treba primijeniti pomoću kićankama ili prsta. Ako stavite ga direktno iz tube, boja će biti vrlo sadržajan. Potrebno nanesite malo ruža za usne u centar gornje i donje usne i distribuirati prst na vanjskim kutovima. U centru za usne nijansa mora biti intenzivnije nego na rubovima. Mora biti gladak prijelaz iz boje ruža za usne do prirodne boje usana. Dakle, može se nanijeti ruž u 2-3 sloja.

Prije nanošenja ruža za usne, konture usana može se ocrtati olovkom iste boje kao i ruž za usne ili bijelo.

Četkica, koju ćete nanijeti crveni ruž, mora biti ravna i široka. Tako će biti više zgodan hladu ruž вбивающими pokretima. Vrijedi kićanka mali broj ruž za usne. Tako prijelaz iz intenzivne nijanse u središnjem dijelu usne do prirodne boje u uglovima usana će biti više uredan.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: