Kako odabrati boje za kosu ili gdje početi?

Long hair – cut, short – rampa, curly – izravnati, a direktni – curl… to smo svi mi. Strast za promjenom kod djevojaka, doslovno u krvi. Dakle, bojanje kose za mnoge predstavnika lijepe polovice – sasvim je normalno da se bave. O tome ćemo danas razgovarati.

Često se događa da čak i najhrabriji djevojke, koji su navikli na hrabre eksperimente nad svojim izgledom, nakon što je još bojenjem kose, izlazi iz salona s osjećajem zadovoljstva. Na pomak pozitivan dojam ugodan čarobnjaka i radosti od dobro odabrane boje, dolazi razočaranje od pogoršanja stanja kose. Najčešće se to događa zbog pogrešne izbor boje. Želeći uštedjeti ili samo поторопившись i odabirom «pogrešne» boje, mi подвергаем svoju kosu u kolosalnom stresa, s posljedicama koje se, kasnije, vodili aktivnu borbu.

Da biste zaštitili sebe od nepotrebnih briga, naoružajte se znanjem o tome kako odabrati «pravu» boju i trošiti svoje vrijeme na osvajanje novih srca, a ne na rehabilitaciju curls nakon bojenja.

Kada odaberete željenu boje imajte na umu nekoliko jednostavnih pravila, jer ponekad je nova boja kose ne samo da utječe na samu strukturu kose, ali i može izložiti male promjene svjetonazora.

Pravilo broj 1. Щадящая boja za «početnike»

Onima koji se odvažio na bojenje po prvi put, treba koristiti boje, u sklopu kojeg nema takvih štetnih komponenti, kao što su amonijak i peroksid. Također, boja s prirodnim bojama brzo isprati, da će, u slučaju čega, brzo biste dobili osloboditi od понравившегося boje.

Pravilo # 2. Ne «biti» lijepa imena i slike

Često je boja kose na djevojci koja je prikazano u pakiranju boje nije istina. U tom slučaju, отталкивайтесь od imena tonova, što je napisano na kutiji. I obrnuto, odlučite se za nijanse boje u salonu, a ne «prevaren» na lijepo ime boje, a fokusira na uzorak, koji je usidren u imeniku.

Pravilo broj 3. Birati boje, boji kože

Kako bi boja kose nakon bojenja «заиграл» stane način, potrebno je unaprijed razumjeti i pronaći upravo onu boju koja će odgovarati nijansa vaše kože. Svijetlo kože djevojke preporuča se da vrijede više tamnu boju, a смуглым красавицам – svijetle ili zasićene tamne nijanse boje.

Pravilo broj 4. Uzeti u obzir svoju prirodnu boju kose

Rezultat bojenja direktno zavisi i od vaše prirodne boje kose, djelujući матушкой prirodom. Темноволосым djevojke morati proći boje nekoliko puta prije nego što postane plavuša. Najbolje je početi кардинальную promjenu boje s мелированием. A žene, koje se željeli slikati проявившуюся седину, mora se provesti i bojenje pomoću otpornog boje na ton svjetlije svoje prirodne boje.

Pravilo broj 5. Proučavali sastav

Kako odabrati boje za kosu ili gdje početi?

Prije nanošenja boje treba pažljivo ispitati njegov sastav, kao i provedite test na manifestacija alergijske reakcije. Provesti «kardinal» bojenje najbolje u brijačnicu kod dobrog stručnjaka. A malo promijeniti ton kose, umjetne korijene, možete probati i kod kuće.

Pravilo # 6. Nema srama

Ako ne možete bez suza gledati u ogledalo, nakon što nije sasvim uspješno bojenje kod kuće, ne treba oklijevati pitati za pomoć majstora-frizer. Kao što je poznato, nema nerješivih problema.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: