Kako očuvati frizuru u vrijeme?

Spremi frizura i pod šeširom, na kiši ili snijegu vrlo teško, ali moguće.

Napraviti frizuru

Najbolji izbor frizura za hladno pore godine je градуированная šišanje. Pramenovi različite dužine bolje drže volumen i lakše oporavljaju nakon što ih je растреплет vjetar. Još jedan dobar izbor se smatra da je šišanje vrućim škarama. Kosa nakon takve frizure zadržati svoj zdrav izgled i da će biti zaštićeni od glavnih problema zimskog perioda – bala i gubitka vlage.

Kako očuvati frizuru u vrijeme?

Nosite kapu

Od kiše i mokrog snijega svoju kosu može spasiti kapa. Ako ne наденете kapu, kosu впитают u sebe vlagu, kao spužva i postanu завиваться u različitim smjerovima, ili će postati ravna kao icicles. U svakom od tih slučajeva ni o kakvom spremanje frizura ne može biti govora. Međutim, da kapa nije razmažena frizuru, nosite ga preko sat ili dva nakon što je položio kosu.

Pravilna njega

Glavni problem kose koja se pojavljuje u zimskim mjesecima, je njihov suhe i lomljive. Kako bi zaštitili kosu od tih problema, trebali biste kupiti šampon i balzam-balzam namijenjen za volumen. Bit će bolje, ako sva sredstva, uključujući i stil, bit će jedna linija. U tom slučaju ne postoji sukob između komponenti tih sredstava, a kosa joj neće biti dosadno i ne слипнуться.

Izbjegavajte šiške

Ako imate šiške, prije nego što stavite kapu, podignite ga kod korijena i vrlo pažljivo зачешите ga natrag. To je potrebno kako bi nakon toga, kao što skinite kapu, ona ne bi odriješio сосульками, ali je ostala bujna i skupno.

Koristite stil

Kako bi, da je vjetar ne растрепал svoju kosu, morate na mokru kosu nanesite пенку za volumen, nakon čega je kosa treba osušiti.

Ne žurite

Nemojte nikada frizuru i ne perite glavu ravno prije izlaska iz kuće. Čak i ako je vaša kosa će biti malo vlažna, oni na ulici odmah će izgubiti svoj oblik.

Ne koristite sušilo za kosu

Ako ste подождете, dok se kosa suši prirodnim putem, oni će biti poslušni i meke. I što je najvažnije, na njih neće biti statički elektricitet. Prije nego što ćete izaći iz kuće, od vas će ostati samo malo popraviti frizuru lakom i staviti maramu ili kapu. Pri tome svoje kovrče neće izgubiti svoju elastičnost i vrlo brzo vratiti svoju formu.

Заплетайте ražnju

Za jeseni i zime najprikladnije frizuru je xhosa. Pljuju sada je opet na vrhuncu svoje popularnosti, štoviše, vrlo je jednostavno zadržati pod šeširom. Ako ste плетете udar na свежевымытые kosu, koristite пенку da ih zadrži oblik i elastičnost.

Kako očuvati frizuru u vrijeme?

Nosite sa sobom

Kako bi staviti kratke kose, od vas će biti dovoljno samo da se stavi u malu torbu ambalažu sredstva za styling kose. Ga morate primijeniti na vrhovima svojih prstiju i srušiti ih kosu od korijena. Takav drzak stil je sada vrlo moderan.

Kako očuvati frizuru u vrijeme?

Obratite kosu u kabelskog

Prije nego što izađu na ulicu, možete svoju kosu skupiti u rep na potiljku, labav snop ili svežanj. Kada uđete u prostoriju, neće biti dovoljno samo tresti glavom i raspusti kosu. Oni su odmah postati bujna i valovita. Ako idete u недолгую putovanje, možete pletenica udar na jednu stranu ili dvije pletenice. Dakle, vaša kosa ne će izgubiti volumen. Također može doći poni rep koji može biti skinite u paketu, ili niska pletenica. Duga kosa je bolje sakriti pod kapu, a ne ostaviti vani. Скрутите kosu na uredan жгутики i sakrijte ih pod šlem. Nakon što podignete, vaša kosa će se laganim valovima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: