Kako obojiti kosu sami?

Kako obojiti kosu, potpuno neobavezno ići kod frizera. S tim sasvim ste u mogućnosti nositi se doma sami.

Najlakše će u pomoć pozvati svoju djevojku. A ako to iz nekog razloga nije moguće, onda se može pokušati to učiniti sami. Najčešće žene odlično napreduju na prednji dio kose. no, s затылочной dijelu počinju problemi.

Danas ćemo vam reći kako obojiti kosu samostalno i bez problema.

Pripremite boju

Stavite na sebe zaštitni ogrtač ili прикройте ramena ručnik. Zatim na ruke stavite rukavice i početi miješati boje. Za to treba ugurati u metalni spremnik boje za kosu, a zatim i oksidirajuće sredstvo. Za bojenje duge kose će vam trebati dvije kutije boje.

Pomiješajte više nijansi

Miješati nekoliko nijansi boja, može se, međutim, ne može se koristiti u sukobu između sebe nijanse ili tople boje zajedno s hladnim. Naravno, pri tom zelena ili ljubičasta boja kose kod vas je vjerojatno da će uspjeti, međutim boja, s velikom vjerojatnošću će ispasti ružan i prljav. Pomiješajte osnovni ton u brojevima kojeg se nakon točke napisano 0 ili uopće ništa ne piše, i potreban vam je boja.

Kombinirajte boje s homogenu smjesu

Pomoću kićankama lagano umiješajte boje. Počnite miješanje sa dna posude, gdje se nalazi boja, jer ona ima više пластичную i gustu teksturu. Osim toga, na taj način, boja brže смешается.

Podijelite kosu u nekoliko zona

Uz pomoć omekšivača za kosu napravite tri пробора. Jedan od njih mora ići po sredini glave, kroz cijelu glavu.

Još dva učinite od glave do području iza ušiju. Ovdje nije važno da пробор je savršeno ravna, što je najvažnije, da se dogodilo četiri dijela. Проборы učvrstite pomoću boje, onda vam neće trebati klinac.

Kako obojiti kosu sami?

Прокрашивайте kosu

Kosa отделяйте jedan po jedan pramen kose i dugotrajnu прокрашивайте ih od korijena do vrhova. Ako vam je potrebno samo korijene bojenje, pažljivo gledati ha, kako bi se boja наносилась samo na njih. Uostalom, ako boja dođe u dodir s obojene kose, boja ispasti neujednačena. Nakon toga vlasi šetnja prstima i ostavite boju na vrijeme potrebno je naveden na pakiranju.

Operite boje

Ispirati boju je potrebno toplom vodom. Zatim provjerite kosu na temu ujednačenosti boje. Pri tome imajte na umu činjenicu da je boja na mokroj kosi će izgledati tamnije. Ako je rezultat vas načinio, nanesite klima-uređaj ili balzam koji će kutikulu kose i pečat, da je akcija boje trajalo duže. Ako boja nije uređen za vas, očistite glavu pomoću šampon, a zatim napravite još i masku, da pigment iz kose malo смылся.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: