Kako obojati trepavice

Kako se pravilno pripremiti trepavice

Maskara treba primjenjivati na расчесанные čiste trepavice.

Dovoljno zakrivljena tvoje trepavice? Ako ne, onda ih treba twist, ali ne i maskara, a posebna подкручивающими щипчиками, oni će vaše trepavice vrlo lijepim s laganim otklonom. Ali подкручивать trepavice po mogućnosti prije slikanja, jer onda trepavice postaju vrlo restriktivan, i njima će biti teže twist.

Da bi twist trepavice treba izostaviti oči dolje, priložiti pinceta bliže stoljeća, a zatim pritisnite na neko vrijeme.

Za savijanje trepavica je ravna i glatka, подкручивать treba ih nekoliko puta, pri tome, treba krenuti od dna prema gore. Ako se pravilno brinuti za ресничками, to jest ojačati ih s pomoću posebnih sredstava ili mazati na noć касторовым uljem (to бабушкино lijek, vrlo dobro pomaže)postupak подкручивания trepavica ne škodi. U tom slučaju, ako trepavice завиваются sami, выпрямлять ih ne treba, dovoljno češalj njihov kist za obrve, a nakon nanošenja maskare posebne četke za trepavice. U tom slučaju, čak i zgodnih savijanje trepavica će biti savršen.

Kako se pravilno nanijeti maskaru?

Kako obojati trepavice

Za početak je potrebno odvrnuti щеточку iz kućišta, u tom slučaju, ako na njoj postoji višak maskare, morate ih eliminirati. Možete početi bojenje trepavica, za to malo podići glavu gore, tako bojenje mnogo praktičniji jer gornje kapke pasti i da će biti teže da ih obojiti.

Prvo je moralo slikati vrhovima gornjih trepavica, treba početi s vanjskog kuta duge trepavice.

Dalje bojanje trepavica cijelom dužinom, za to se trudimo щеточку na bazu, ako se mogla pomaknuti eminentnih četke u jednu i drugu stranu, trepavice уложатся u спиральку, a zatim lagano smo щеточку od osnovice prema vrhu trepavica malo подкручивая ih, u tom slučaju, vaše trepavice ne слипнуться. Щеточку treba voditi зигзагом, pri tome maskara će više ravnomjeran sloj, kao i na zraku maskara brzo suši potrebno češće макать ga u cijev

Diplomirala?

Došao red za bojenje donjih trepavica, početi rad na vršcima. Da bi se riješi trepavice od комочков, treba ih pažljivo češalj. ( imaj na umu: kako pravilno nanijeti maskaru obično je uvjetovano modno osviještene) najbolji rezultat dobiva se ako se trepavice ne češljati, dok ih podijeliti na iglu. za to igla odnositi kod korijena između dlačica i pokušati podijeliti svaki kosa. Ruku treba staviti na lakat, da ne дрожала.

Za savršen rezultat treba pričekati nekoliko sekundi da se trepavice osuši i ponovite cijeli postupak još jednom.

I na kraju mali savjet, nakon što se maskara završava ga ne treba bacati, uredno отмываем щеточку, ona će nam trebati za češljanje trepavica i obrva, a isto tako ga se može primijeniti sredstva za njegu trepavice-to je vrlo povoljno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: