Kako napraviti voćni piling kod kuće?

Jedna od korisnih tretmana u kozmetičkim salonima i kod kuće – piling za lice i tijelo. Napraviti piling od profesionalnog kozmetičarka usluga nije jeftin. U tom slučaju možete koristiti narodnih lijekova. Na primjer, napraviti voćni piling. Uz pomoć takvih osnovnoj postupak se može lako za njegu kože lica.

Dakle, ono što je piling i za što je to dobro? Piling je dobro odstranjuje mrtve stanice, koje ne dopuštaju zrak na koži. A gle, ako se radi voćni piling, može postići омолаживающего i umirujuće djelovanje na kožu. Što je najvažnije – učiniti postupak na čistu kožu.

Korist voćne kiseline se u kozmetici бесспорна. Na primjer, oni se koriste kada осветлении dobi spotova. «Moderan» govori, napraviti voćni piling kod kuće.

Recepti voćni piling

Recept broj 1. Koristi se za liječenje «guska kože». Za ovaj recept je poželjno koristiti papaja (2 žlice. l. soka i pulpe). Osim toga potrebno je 4 žlice. l. ananasa (celuloze) i 1 tbsp. L. meda. Sve sastojke promiješati dobivenu masu staviti na 5 minuta na licu, a zatim se opere hladnom vodom. Postupak preporučuje se ne više puta tjedno.

Recept broj 2. Alat čine ananas. Кружочек ananasa treba se protežu u zdjelu, dodati tamo 1 tsp. meda i malo zobeno brašno. Smjesa nanosi se na lice na 10 minuta, a zatim pomoću ватного bris skinu. Nakon tretmana na licu može biti osjećaj lagane trnce. Ne brinite, to je normalno i govori o tome da se koža obnavlja.

Recept broj 3. Ovaj voćni piling čine od celuloze od banana, ananasa i kivija. Kaša se primjenjuje na licu 15 minuta, a zatim se opere mlakom vodom.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: