Kako napraviti savršenu kožu

Temeljito čišćenje lica, masaža, korištenje kreme, maske, tonika, krema, jednom riječju, pravi skin – to je kolateralna lijepe, zdrave i čiste kože.

Kako napraviti savršenu kožu

Sve naknadne procese za njegu kože započinje čišćenje. Ako Ste vlasnik masnog tipa kože, onda je najbolje će odgovarati različitim pjene i gelovi s uljem čajevca, cinka, salicilne kiseline, koje se često nanosi pomoću щеточки ili spužve za lice i masažnim pokretima opere nečistoće i make-up.

Ako imate suhu i osjetljivu kožu, onda je potrebno koristiti make-up i mlijeko, koji se sastoji od badema ili абрикосовое ulja i vitamini. Ne vrijedi za pranje vodom pri suhom tipu lica.

Još jedan korak do savršene kože – to je masaža. Obično čine po masažnim linijama, koristeći različita eterična ulja. Za masnu, mješovitu, problematične kože — ulje čajevca s dodatkom par kapi eteričnog ulja ružmarina. Za suhu i osjetljivu kožu — bademovo ulje sa minimum eteričnog ulja geranija.

Ne zaboravite i ono što se 1 – 2 puta tjedno treba detalj sve vrste maske za lice. Možete napraviti masku od gline ili ,na primjer, za masnu kožu maska od jednog bjelanjaka i 0,5 žličice soka od limuna, dok je za suhu kožu maska od žumanjka i 0,5 žličice meda.

Također, kako bi svoju kožu savršena, mora biti pravilna prehrana. Jesti više povrća i voća.

I možda glavni bod u njezi kože lica je zaštita od sunca, bez obzira na sezonu, uvijek treba koristiti sredstva za njegu kože lica s zaštitom od uv zračenja.

Sada uzimajući u obzir ove male savjete, možete jednostavno napraviti svoju kožu lijepom i zdravom.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: