Kako napraviti prekrasan prirodni i pravo šminka

Svaki self-poštujući djevojka mora znati barem neke informacije o tome kako izgledati dobro. Naravno, u ovom slučaju, pomoćnik broj 1 – to je kozmetika. Ali nemojte mazati svoje lice i oči svima! Uostalom, svima je poznato da je prirodnost u izgledu dobrodošli mnogo više nego masivni марафет na licu. Prirodna šminka, koji još zovu i «нюд» je uvijek bio i da će biti u modi.

Нюдовый make – up-to nije minimum šminke. To je posebna tehnika primjene prirodnog svjetla i bež boje. Prirodna šminka je idealno pogodna je kao dnevna, raditi i studirati. Naučiti kako napraviti sebi make-up u stilu нюд jednostavno, najvažnije je znati ističe i imati u rezervi odgovarajući sjene.

Za početak, nužno navlažite lice bilo hidratantnom kremom. Pričekajte dok se apsorbira, i nanesite će krema u 1 sloj na lice. Mješavina dobro ga спонжем ili četkom na lice i vrat. Tonski krema za prirodni make-up mora savršeno pristajati na ton vaše kože. Uvijek pri kupnji tonsko sredstva doživite ga na ruci ili vratu. On treba biti jedva primjetna. Na taj način ćete doći do rezultata idealno glatke kože. Ako imate crvenilo ili manje pimples, замаскируйте ih pomoću корректора, ili nanesite još malo тональника.

Dalje, potrebno je učvrstiti тональную osnovu. Za to je preporučljivo koristiti bijelu glazuru. Ona isto tako mora pristupiti vašoj nijansi kože, ali biti malo lakši. Nanesite glazuru četkom ili спонжем прихлопывающими pokretima. U ovom koraku potrebno postići efekt матовости, ukloni sjaj tonsko krema.

Rumenilo. Izaberite rumenilo персиковых, blijedo-ružičaste nijanse. Nanesite boju na яблочки obraza i dobro mješavina dobro. Zapamtite da je rumenilo na obrazima ne mora snažno isticati. Samo malo naglasiti svježinu svog lica.

Dalje treba nešto naglasiti obrve. Budući da je prirodni make-up, onda i obrve ne treba snažno isticati. Ako imate guste obrve, možete ih češalj i učvrstiti gelom za obrve. Ako ste vlasnik tanke obrve, onda ih je bolje naglasiti svijetlo sivim ili smeđim sjene. Za to možete koristiti i olovku za obrve. Ali ne treba učiniti jasno i ravnih linija. Dobro тушуйте красящий pigment.

Vrijeme je sjena. Za početak, možete koristiti bazu za sjenila. To sprečava kretanje sjene po stoljeća. Nakon zatim je svjetlo ton i nanesite ga ispod obrva. To će otvoriti oči, učinit će to izražajnije. Ista nijansa može se nanijeti na unutarnji kut oka. Sjena je bolje odabrati mat, bez блесток. Nijanse malo tamnije nanesite na sve uživo kapka i mješavina dobro četkati.

Тушевка – najvažniji trenutak u make-up. Potrebno je dobro растушевать sjene, da nije bilo naglih promjena. Na vanjskom kutu oka i na kost ispod obrva može se nanijeti i dobro растушевать još tamniju nijansu. Boja za vaše šminke oko očiju izaberite svoj okus. Ali zapamtite da to treba biti prirodne nijanse. Nema ljubičastih, zelenih i crnih ne bi trebao biti!

Maskara će odgovarati i crna i smeđa. Izaberite svoj okus. Bolje nanijeti 1-2 sloja, ali ne više. Pokušajte da se trepavice ne склеивались između sebe.

Za нюдового šminke odaberite ruž bež ili svijetlo ružičaste nijanse. Također možete jednostavno nanesite prozirni sjaj.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: