Oblozi s plavom glinom

pakovanje plave gline za mršavljenjeZahvaljujući širokom spektru djelovanja plave gline učinkovito se koristi u kozmetici mnogo godina. Posebno popularan je zavrsena sa plavom glinom. Pakovanje glinom za mršavljenje — dugo se koristi, pristupačna i efikasna metoda u borbi za vitku figuru. Plave gline kao ekološki čisto prirodna tvar nema gotovo nikakvih kontraindikacija. Unatoč širok asortiman sredstava za njegu tijela, plave gline i obaviti s njom imaju veliku popularnost do sada. Svjedočanstva govore o tome da je plava glina, a to je zavrsena sa plavom Recepti oblozi s plavom glinomglinom, učinkovito se bori protiv celulita. Protiv celulita folijom s plavom glinom možete primijeniti sami kod kuće. Rijeka glina u običnoj ljekarni ili trgovini kozmetičkih sredstava.

Sastav gline i njene prednosti

U sastavu plave gline i mnoge korisne tvari — magnezij, kalij, željezo, rodij, kalcij, dušika i drugih. Međutim oblozi protiv celulita s glinom na snazi, prije svega, zahvaljujući prisutnosti u sastavu silicija, obnavljanjem vezivno tkivo, čini našu kožu glatkom i zategnutom.

Recepti oblozi s plavom glinom

Oblozi s plavom glinom protiv celulitaZa pojačanje učinka može se koristiti oblozi s plavom glinom za mršavljenje s primjenom različitih eteričnih ulja ili drugih štetnih tvari. Na primjer, oblozi s glinom i cimet, koja poboljšava tonus kože. Ili obloge sa glinom i senfom, koja značajno povećava elastičnost kože. Dakle антицеллюлитные oblozi s glinom imaju puno različitih recepata. Tečaj oblozi s glinom celulita obično se sastoji od 10-12 tretmana u razmaku od 2-3 dana. Za oblozi za mršavljenje s glinom će ići kao plava i crna. Oblozi s crnim glina odlično pomaže u borbi protiv prekomjerne težine i smatraju vrlo brzo učinkovite u borbi protiv celulita.

Faze postupka oblozi glinom kod kuće

pakovanje plave gline za mršavljenjePrije početka postupka oblozi kožu je potrebno kako treba распарить, to je moguće samo u vrućoj vodi. Zatim očisti s pomoću scrubs ili spužve. Nakon toga možete uzgajati gline s vodom do konzistencije dobiveni masa mora biti sličan kiselo vrhnje. Намазываем problematična područja kože, učvrstiti tijelo filmom hrane. Vrijeme postupka zavisi od efekta koji želite dobiti. Za dobivanje zategnutija koža dovoljno 20 minuta. Koristi plave gline za mršavljenje kao oblozi mora ostati na koži ne manje od 50-60 minuta. Na kraju procedure jednostavno isperite glinu toplom vodom.

Pakovanje glinom zahvaljujući svojoj efikasnosti ima samo pozitivne kritike.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: