Kako napraviti manikuru омбре kod kuće?

Маникюром омбре se zove ovakav način nanošenja laka na noktima, u kojem lak prelazi iz jedne boje u drugu. Uz ovaj prijelaz može biti oštar, tako i glatka. Također možete koristiti je broj nijansi i boja koju želite. Ova manikura možete naručiti kao u salonu ljepote, tako i samostalno obaviti kod kuće. I iako to neće biti tako jednostavno svladati ove tehnike će vam biti na snagu.

Vrste manikura омбре

Postoje dvije osnovne vrste ovu manikuru. U jednom obliku prijelaz nijanse provodi se u smjeru od baze do vrha nokta. Često u korijenu nokta nameću svjetlije boje, a na vrhu – tamnije. Pri drugom obliku noktiju омбре pomak se vrši od jednog nokta na drugu. U tom slučaju, mogu se koristiti kao kontrastne boje i različite nijanse jedne boje. Bez obzira koji od ovih načina da se odlučite, pažnju na svoj маникюру će biti zajamčena.

Manikura омбре savršeno će izgledati na sasvim kratke, tako i na jako duge nokte. Ako odlučite ostvariti takav manikura sami, možete eksperimentirati s različitim bojama. Pri tome morate imati najmanje dva laka slične nijanse ili kontrastne boje kako bi manikura lijepo смотрелся na noktima. Također će vam trebati: спонжик ili komad spužve, transparentan закрепитель laka i jasna osnova za lak, pamučne loptice, kao i tekućinu za skidanje laka.

Izvršenje manikura омбре

Prije nego što počnete izvršavati manikura омбре, treba obraditi ногтевую tanjur na uobičajeni način. Učinite obična manikura uključuje подпиливание i подстригание, ako je to potrebno, nokte. Također vam treba ukloniti neravnine i kožicu i namažite kožu u području nokte masnim vrhnjem, kako bi kasnije lakše ukloniti ostatke laka sa prstiju.

Zatim nanesite na nokte poseban okvir pod nokte ili običan prozirni lak, koji možete koristiti kao osnovu za lak. Sada nakon što se lak osuši, nokte treba primijeniti lak boju ili nijansu koju želite koristiti kao osnova. Nakon toga umočite spužvu i nanesite na nju pored ta dva laka i mješavina dobro granice, da gladak prijelaz. Nakon toga pažljivo prenesite sliku sa spužvom na nokat. Isti postupak treba ponoviti na svim noktima. Nakon toga nokte potrebno je da pokrije закрепителем. Višak laka oko nokta treba ukloniti uz pomoć ватного bris ili štapići, koje treba prethodno navlažiti u posebnu tekućinu za skidanje laka. Sada je vaša manikura омбре potpuno spreman. Uživajte u im, raduyte im sebe i one oko i daju sve dobro raspoloženje.

Kako napraviti manikuru омбре kod kuće?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: