Kako napraviti lijep šminku

Šminka u 8 koraka

Dakle, da biste brzo i lako za napraviti šminka vam je potrebno samo malo truda, vremena i kozmetika. Naravno, ne treba zaboraviti i o brizi za svoje kože lica i vrata, da se dugo zadržati svoju svježinu i mladost. Stoga biste trebali imati u svojoj torbicu «mali», ali nužan prtljaga različitih gelova za pranje lica, koji su pravo za Vas, scrubs, maske, тонников i losione za čišćenje, i naravno, sve vrste kreme.

Time je prvi korak nanošenje мейк-up – to Korektor.

On se koristi umjesto tonsko krema, ali u svojoj teksturi lakše i ne tako začepljuju pore. Treba ga nanijeti na problematična područja, i pažljivo ih sakriti.

Drugi korak – to je Temelj. Osnova je uvijek u obliku kreme. Ona omogućuje kozmetici ostati puno duže, zadržavajući originalni izgled njezine primjene. Temelj potrebno je također izabran je vaš tip kože i pažljivo rasporediti, ili možete osnovu zamijeniti Svojim volimo ton krema.

Treći korak u Prahu. Najbolje je koristiti izgubiti prozirnu glazuru ili u prahu, nijansa vašeg zvonom, koristeći pri tome veliki kist jednolikosti . Treba imati na umu o T — zoni (čelo, nos, brada) za uklanjanje nepotrebnog sjaja.

Četvrti korak – Rumenilo. Uz pomoć rumenila možete prilagoditi oblik lica, tako i napraviti malo rumenila, koja će dati boju i sjaj licu. Boju rumenila mora prići boji lica. Da se izbjegne efekt lutke», rumenilo se nanosi od gornje škole do viška lako kretanje.

Peti korak –sjenilo. Bolje izaberite lagani pastelne nijanse, koje bi odgovarao pod odjeću ili pod Svoj pribor. Pri tom je svjetlu nijansu utječemo na sve kapka, dobro растушевывая do same obrve. Onda sam od trepavica nanesite nijansu tamnije i jednako dobro mješavina dobro.

Šesti korak – to Olovka ili olovka za oči. Kako bi make-up izražajnije, nacrtajte strelicu, koristeći olovku ili sjenilo za oči.

Za završetak našeg мейк-apa, mi utječemo na maskaru od korijena glatkim pokretima. Pristupiti nanošenju jednog sloja, pričekajte par minuta dok se maskara osuši, nanesite drugi sloj. U zavisnosti od oblika očiju možete staviti make-up i donji sloj trepavica, ali imajte na umu da to može dati vašem licu синюшность ispod očiju.

I posljednji, osmi korak — to ruž ili sjaj za usne. Boja ruža za usne ili sjaj mora se uklopiti i upotpuniti Vaš stil.

Ne zaboravite da je Vaša šminka mora biti izabran u povodu ovisno o tome kamo idete.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: