Kako napraviti frizuru emo

Ste ljubitelj emo-kulture? Ili vam se jednostavno sviđa frizura emo? Ne isplati se odlagati je u pretinac! Ostvari svoje snove i napraviti frizuru emo sami, to uopće nije teško. Prvo na što treba obratiti pažnju — to je dužina kose. Dečki kosa mora biti takve dužine da lice je bilo potpuno zatvoreno. Kod djevojaka je kosa će doći do brade.

A sada ono što je najvažnije — kako emo-frizuru? Morate češalj mokru kosu češljem, tako da su potpuno prekrijete lice. Početi rezati treba straga od vrha do vrata. Frizura treba slojeva, a svaki sloj je potrebno ostaviti nekoliko vlasi duže od ostalih. Svaki sloj je bolje raditi malo duže nego što je planirano (to je učinjeno kako bi se onda moglo подровнять kosu). Samu dužinu trebate odrediti uobičajene stan češljem.

Da bi emo-frizuru asimetrije (kao to bi trebao biti), potrebno je отстричь nekoliko vlasi u svakom sloju. Da to učinite pažljivo i ukusno. Kad je sve spremno, treba obrije višak пушок na vratu.

Sada možete nastaviti челке. Model šiške treba odabrati unaprijed. U procesu frizure treba stalno pratite model fotografije ili slike.

Rezultat šiške treba zatvoriti jednu polovicu lica i doći do brade. Sam prijelaz mora biti glatka i skladan.

Posljednji korak je potrebno provjeriti dužinu frizure sa strane. Ne boli još jednom provjeriti sklad šiške. To je sve. Frizura spremna. Ako se nešto dogodilo nije sasvim tako, jer smo — ništa strašno. Nedostaci mogu se popraviti u procesu postavljanja.

Kako napraviti emo-frizuru

Sljedeći korak — bojenje kose. Potreban nam je lijepe tamne boje. Najbolje je u tom slučaju će odgovarati «tamni kesten». Također će izgledati dobro «tamna čokolada». Koristiti crnu boju ne preporučuje, jer to neće dati prekrasne иссиня-crne nijanse.

Čitamo upute za boju, pomiješajte sastojke i kuhati plahte i vodu. Nakon nanošenja boje na kosu treba dobro vjetar ručnik preko celofan na glavu, jer u toplini boja bolje boji kose. Kada će doći vrijeme — potrebno je temeljito isprati boju.

Sada obratite posebnu pozornost na šiške — došlo je vrijeme da osvijetliti pojedine vlasi. Za to im je potrebno осветлителем namažite i замотать u celofan, da oni bez kontakta s drugim kose. Nakon prilagodbe vlasi može se boje u različite nijanse. To je učinjeno uz pomoć specijalne paste ili šampona.

Nekoliko komentara o emo-frizure:

— vrlo je važno da kosa sprijeda bio duži nego straga;

— kovrčavu kosu treba spljošteni;

— za bojenje kose najbolje odgovara перманентная lekovita boja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: